Türkiye’nin ikinci büyük MÜSİAD Şubesi olan Konya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı, önemli karar ve eylem planlarının hayata  geçirilmesi noktasında sıcak ve samimi bir ortamda yürütüldü.
 
        Müsaid Konya Başkanı Ömer Faruk OKKA, gelen heyeti selamlama konuşması yaparak karşılıklı, müşterek işbirliği ve güçbirliği faaliyetlerini artırarak genişletmek hususunda bütün üye ve yönetimiyle birlikte üzerlerine düşen her türlü hizmete açık olduklarını ve Niğde’yi de kendi memleketleri olarak gördüklerini ifade etti.
         Müsiad Niğde Başkanı Mücahit UMUCU’da Konya Şubesinin faaliyete başladığı ilk günden beri maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu bilmenin huzuru ile çalıştıklarını, ev sahipliklerinden duyduğu memnuniyeti, en yakın zamanda da Niğde’de ağırlamak arzusunda olduğunu dile getirdi.
 
Ayrıca UMUCU, bu zamana kadar Niğde çatısı altında yürütülmekte olan çalışmalar, Niğde Şubesinin yeni üyeleriyle birlikte daha da geniş bir alanda yürüttüğü hizmet ve faaliyetler, planlanan projelerde müşterek çalışmalara referans oluşturabilecek ortak hareket noktaları üzerinde bilgi verdi.
        Konya ve Niğde Şubeleri’nin gündem maddeleri bir arada yönetim kurulu ve üyelerle birlikte ele alınarak karşılıklı tecrübe ve bakış açılarına göre yorumlandı. Yakın zamanda gerçekleştirilecek olan Gürcistan/Azerbaycan ile Almanya/Hollanda iş geliştirme gezileri ve bunların katılımları hakkında bilgilendirme yapıldı. 21/24 Kasım’da İstanbul CNR EXPO Fuarı’nda MÜSİAD EXPO Fuarı’nda yürütülecek faaliyetler ve üzerimiz düşenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Fuar tarihinden sonraki zamana Niğde Şubesi üye ve yönetiminin Konya’da ikili işbirliği ve sektörel danışma çalışmaları yapmak üzere yine bir araya gelinmesi akşam da gala ve “Hasbihal Meclisi” toplantısına iştirak kararı alındı. Toplantı serbest aralarında iki şubemizin üyeleri bir araya gelerek ikili iş görüşmeleri yaptılar.
 
         Temeli ahilik kültürü olan ve paylaşarak çoğaltmayı düstur edinen bu kıymetli köprülerin birbirine eklenerek memleketimiz, ülkemiz ekonomisine katma değer sağlaması, atiye güzel bir ticari kültürel miras bırakılması düsturuyla MÜSİAD şubelerimiz çalışmalarına en azami seviyede hız vererek yoluna devam edileceğini ifade ettiler.      
              
 
 
Editör: TE Bilişim