Niğde’nin Bor ilçesindeki 7'nci Ana Bakım Merkez Komutanlığında üretilen Seyyar Sahra Hastanesinin teslim ve açılış törenine katılmak üzere Niğde’ye gelen Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere, açılış töreni öncesi Vali Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Milli Savunma Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere’ye Niğde’nin genel durumu hakkında bilgi veren Vali Yılmaz Şimşek, ziyaretlerinden ve ilimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Valilik ziyaretlerinin ardından Milli Savunma Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere ile beraberlerindeki heyet, Bor ilçesi 7'nci Ana Bakım Merkez Komutanlığında üretimi tamamlanan ve en son teknoloji le donatılmış Seyyar Sahra Hastanesinin açılış törenine katıldılar. Gerçekleştiren açılış törenin ardından Sahra Hastanesinde incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere ile Vali Yılmaz Şimşek daha sonra Bor Belediye Başkanı Serkan Baran’ı makamında ziyaret ettiler.

Niğde’de yapmış oldukları ziyaret ve incelemelerinin ardından Milli Savunma Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere Niğde’den ayrıldılar.

Vekil Cevahir Uzkurt 2. Teknopark müjdesini verdi. Vekil Cevahir Uzkurt 2. Teknopark müjdesini verdi.

Editör: TE Bilişim