Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin Köy ve Kasaba ziyaretleri kapsamında Altunhisar ilçesinde turfanda patates üretimi yapılan tarlada işçileri ziyaret ederek onlarla patates topladı, işçilerin ve Patates üreticilerin  istek ve taleplerini dinledi.

Niğde’de bir süre önce başlayan patates hasadı için üretici ve tarlada çalışanlarla bir araya gelen Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin patates toplayan bayanlara yardım ederek onlarla birlikte bir süre patates topladı. Tarlada patates sökümünü gören Gültekin aracından inerek üreticiler ve çalışanlara kolay gelsin dileklerinde bulundu. Milletvekili Selim Gültekin’in ziyaretine önce şaşıran patates işçileri, onun mütevazı kişiliği ve kendilerine yardım etmesinden dolayı O’na teşekkür ettiler. Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin’de patates hasadının bu yıl bereketli olmasını dileyerek, tarladaki işçilere de kolaylıklar diledi.

Türkiye’nin patates ambarı durumunda olan Niğde’de her yıl ortalama 1 milyon ton patates üretiliyor. Birkaç yıl çiftçiyi üzen fakat arada bir de geçtiğimiz aylardaki gibi yüksek fiyatı ile gündeme oturan patates bu yıl üreticinin yüzünü güldürmesi bekleniyor.
 
Editör: TE Bilişim