Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin Koyunlu Halı Yöneticilerini ve Fabrikasını ziyaret etti.

Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin son yapılan genel kuruldan sonra Yönetim Kuruluna seçilen yöneticilere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili Gültekin’in Birko A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Türkeş, Şirket Genel Müdürü Danyal Ateş, Yatırımcı İlişkileri ve Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Hayrettin Yenel, Koyunlu Halı İşletme yöneticileri karşıladılar.

Birko A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Hasan Türkeş ve Şirket yöneticilerini Koyunlu Halı Fabrikasının Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikasında ziyaret eden Milletvekili Gültekin, fabrikanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Koyunlu Halının üretim tesisini gezen Gültekin, çalışan işçilerle de sohbet etti. İşçilere kolaylıklar dileyen Gültekin, tesisin gezilmesinin ardından yöneticilerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Birko AŞ’nin yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten ;Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin; Koyunlu Halı’nın Niğde’nin marka yüzlerinden biri olduğunu belirterek, “ Koyunlu Halının yüzlerce işçinin çalıştığı, istihdama ve ekonomiye çok büyük katkılar sağladığı eski güzel günlerine dönebilmesi için bu değere hep birlikte sahip çıkacağız “ dedi.

Birko A.Ş Genel Müdürü Danyal Ateş’te şirketin genel durumu hakkında bilgi sunduğu sohbet toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Türkeş’te;

Ak Parti Niğde Milletvekilimiz Selim Gültekin’in Koyunlu Halıyı ve yeni yönetim kurulunu ziyaret etmesinin kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, “ Yeni seçilen yöneticiler olarak  Birko A.Ş ve bünyesinde faaliyet gösteren Koyunlu Halıyı eski günlerine tekrar kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz.  Ak Parti Niğde Milletvekilimiz Selim Gültekin’in, bizleri ziyareti bana ve yönetici arkadaşlarıma çok önemli bir moral desteği olmuştur. Niğde için yoğun mesai harcayan Ak Parti Niğde Milletvekilimiz Selim Gültekin’e çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz şirket yöneticileri yeni bir şevkle, Birko A.Ş ve Koyunlu Halıyı her konuda en iyi noktaya taşımanın gayreti içerisindeyiz. Milletvekilimizde, bizde Niğde’yi en iyi noktalara taşımak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. “ dedi.

Editör: TE Bilişim