Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ( DÖGM) tarafından düzenlenen İmam Hatip Okulları arası "Meslekî Yarışma İl Finalleri" büyük bir heyecanla yapıldı.

Erhan Adem, Niğde'de mera alanının JES projesi için kullanılmasını eleştirdi Erhan Adem, Niğde'de mera alanının JES projesi için kullanılmasını eleştirdi

Niğde geneli Anadolu imam hatip lisesi ve imam hatip ortaokulu öğrencileri arasında gerçekleştirilen Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması, Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma Yarışmasında 60 öğrenci okullarını temsil etmek üzere il finallerinde yarıştılar.

İl finallerinde derece alan öğrenciler Mart ayında, Osmaniye, Adana, Aksaray ve Nevşehir'de yapılacak bölge yarışmasında Türkiye finallerine katılmak için yarışacaklar. Yarışmalarda dereceye girenlere çeşit ödüller ve başarı belgeleri verildi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyeleri ile İl Müftülüğü personellerine desteklerinden ötürü plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Editör: TE Bilişim