Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş., sanayi tarifesinden elektrik tüketen ve Sanayi Sicil Belgesi süresi dolan abonelerine gönderdiği yazıyla bilgilendirme yapıyor. Sanayi Sicil Belgesi hatırlatmasının yanında elektrikte tasarruf sağlayacak indirim uygulamasının da haberini veriyor.


Koşulsuz memnuniyet hedefiyle müşterilerinin her zaman yanında olan MEPAŞ, sanayi kuruluşlarına uygun fiyatlı sanayi tarifesinden satış yapmasının yanında bu tarife üzerinden indirimli elektrik tedarik ederek daha fazla indirim ve daha fazla tasarruf imkânı sunuyor. Sanayi kuruluşları, en önemli fatura giderlerinden biri olan elektrik faturalarında indirim elde ediyor ve MEPAŞ’ın pozitif etkisiyle üretimlerine katkı sağlıyor. Hatırlatma mektubunda yer alan iletişim kanallarından MEPAŞ’a ulaşan sanayicilere, en geç üç iş günü içinde MEPAŞ yetkilisi “Bi’ Çayınızı İçmeye Geldik” diyerek ziyaretini gerçekleştiriyor.


MEPAŞ’ta Cevapsız Soru Yok
MEPAŞ, bölgede birkaç kişiyle değil büyük bir ekiple çalışarak 74 işletmesi, her bölgede takım olarak faaliyet gösteren satış sorumlularıyla sürekli iletişim sağlıyor. 7 gün 24 saat ulaşılabilen 444 8 186 numaralı çağrı merkeziyle bir telefon uzaklığında yer alan MEPAŞ, sosyal medya hesapları aracılığıyla Facebook ve Twitter üzerinden de müşterilerin sorularını cevaplıyor. A’dan Z’ye her platformda MEPAŞ müşterileri karşılarında alanında uzman bir çalışanla bağlantı kurabiliyor.

Tuzağa Düşmeyin!
Piyasada müşterileri yanlış yönlendiren firmaların varlığından bahseden MEPAŞ yetkilileri; “Elektriği MEPAŞ’tan alsın ya da almasın, hemşerilerimiz mağdur olmamaları için bizlere danışabilirler.” diyerek hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.
 

Editör: TE Bilişim