Hemşehrimiz Mehmet Doğanlar Dördüncü  Kez Yönetime Seçildi.

  

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliğine hemşehrimiz örnek işadamı Mehmet Doğanlar dördüncü  kez Ankara Sanayi Odası asil Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

 

Hemşehrimiz örnek işadamı Mehmet Doğanlar Ankara Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Üyeliği yanısıra Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı Türkiye Odaları Borsalar Birliği Sanayi Konsey Üyesi oldu. 

 

Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanlığına, Nurettin Özdebir yeniden seçildi.


ASO'nun Meclis Başkanı, yardımcıları ve katip üyesi ile Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin belirlendiği seçimler yapıldı.


Ankara Sanayi Odası Meclisi, seçim gündemi ile en yaşlı üye Bora Aynagöz başkanlığında toplandı.


Tek listeyle girilen ve 75 kişinin oy kullandığı seçimde ASO Meclis Başkanlığına Şerafettin Ceceli, başkan yardımcılıklarına Bora Aynagöz ve Mehmet Arslan, katip üyeliğe ise Canan Karalar seçildi.


ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, tek listeyle girilen seçimde 71 oyla yeniden seçildi. Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Mehmet Doğanlar, "Celal Koloğlu, Seyit Ardıç, Yılmaz Kayaaslan, Fahrettin Kürklü, Bülent Bayram, Aytaç Muhittin Dinçer, Seyit Koca, Mevlüt Açıkgöz, Musa Ertunç."
Sonuçların açıklanmasının ardından değerlendirmede bulunan Özdebir, onurlu ve mesuliyeti fazla görevi yerine getirmeye çalışacağını ifade etti.
Özdebir, Türkiye'nin huzur ve barış içerisinde yolunun açıldığını belirterek, "Türkiye'nin istikbalini çok iyi görüyorum. Zaten dünyada yaşanan bu krizle ülkemiz pozitif yönde ayrıştı. Önümüzün parlak, ufkumuzun ve yolumuzun açık olduğuna, ufak tefek taşların da zaman içinde ayıklanarak parlak ufuklara ve geleceğe doğru gideceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Disiplin Kurulu üyeleri ile TOBB Genel Kurul delegeleri belli oldu
Ankara Sanayi Odasının (ASO) Disiplin Kurulu üyeleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul delegeleri belli oldu.
ASO'nun Meclis Başkanlığı ile Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin seçilmesinin ardından, Disiplin Kurulu üyeleri ve TOBB Genel Kurul delegelerinin belirlendiği seçimlere geçildi.


Disiplin Kurulu üyeliklerine Hasan Basri Bozkurt, Önder Bülbüloğlu, Orhan Aydın, Fehmi Sırış, Nuri Tüfekçioğlu ve Mithat Ertuğ seçildi.


TOBB Genel Kurul delegeleri de şu isimlerden oluştu:


“Mehmet Doğanlar ,Celal Koloğlu, Ercan Ata, Faik Güngör, Hakkı Yıldırım, Hasan Sezai Erdoğan, Mahmut Nedim Durukan, Mehmet Doğanlar, Sedat Kaymak, Musa Ertunç, Nihat Güçlü, Özcan Ülgener, Ramazan Çelik, Recep Köksal, Seyit Ardıç, Seyit Koca, Süreyya Özden, Şenol Çağlayan, Şerafettin Ceceli, Taner Özdemir, Zeki Özbudak ve Levent Seyit Doğan"

 

 

Editör: TE Bilişim