Dijitalleşen Türkiye'de sektör haline gelen e-Dönüşüm®, ürün ağını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. e-Dönüşüm®’ün lider şirketi FIT Solutions, tüm e-Dönüşüm® soru ve sorunlarına yönelik Alo e-Dönüşüm® hattını hayata geçirdi. Zorunlu olarak e-Dönüşüm® kapsamındaki hizmetlerin kullanımını zorun kılan 1 Ocak 2016 tarihinin yaklaşması ile e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv zorunluluk kapsamında olan ve platformdaki yerini almaya hazırlanan işletmelerin hizmetler hakkındaki ilgisi yoğunlaşıyor. Elektronik dönüşüm uygulamalarında yer alan tüm işletmelerin bu ayrıcalıklı hizmetten faydalanmasını sağlıyor.


30 bin şirket yararlanacak


Şirketler, bu kapsamdaki tüm sorularına, merak ettiklerine cevap bulabilecekleri ve eğitimli uzmanlardan oluşan çağrı merkezi, haftanın 5 günü saat 10.00 ile 18.00 arasında hizmet verecek. 1 Ocak tarihine kadar sisteme dahil olması gereken 30.000 yeni şirketin hayatlarını kolaylaştıracak.



Bir e-Dönüşüm® hattının gerekliliği konusunda açıklama yapan FIT Solutions CEO’su Koray Gültekin Bahar, “Şu ana kadar e-fatura ve e-defter ile ilgili soruları şirketler denetçilerine ya da gelir idaresi başkanlığına forum, e-posta veya telefon aracılığıyla iletiyorlardı. 2016’da e-Fatura ve e-Defter’e geçecek mükelleflerin birçoğunun defterini mali müşaviri tutuyor ve binlerce müşavir bu geçişte zorlandıkları konularda kendi çevrelerine danışıyorlar. Kimi zaman kulaktan kulağa aktarılan bilgide yaşanan aksaklıkları hem kendileri hem de hizmet verdikleri şirketler yaşıyorlar” dedi.


Sağlıklı e-Dönüşüm® için çağrı merkezi bir gereklilik


Türkiye’nin hem ilk hem de en yaygın kullanılan e-Fatura hizmetini verdiklerinin altını çizen Bahar, yıllar içerisinde biriktirdikleri deneyimlerin tamamını 1-2 saatlik eğitim seminerleri ile vermenin mümkün olmadığını, serbest mali müşavirlerin ve yeminli mali müşavirlerin istedikleri anda bu deneyim havuzuna ulaşabilmeleri gerektiğini belirtiyor. Koray Gültekin Bahar, “FIT Solutions olarak birlikte çalıştığımız çağrı merkezi elemanlarına tüm bildiklerimizi aktardık. Şimdi onlar da mali müşavirlere kendi mesleki jargonları ile en hızlı şekilde yardımcı olacaklar. Biz yapılması gereken bu çağrı merkezi hizmetini tamamen ücretsiz ve hiçbir kar amacı gütmeyen bir şekilde kendimize görev bilerek hayata geçiriyoruz” dedi.


e-Dönüşüm Çağrı Merkezi: 0(850) 622 5880



FIT Solutions Hakkında:

1999 yılında faaliyete başlayan FIT Solutions, şirketlerin iş süreçleri ve devlet ile olan ilişkilerinin dijital ortama taşınmasında en çok tercih edilen, Türkiye’nin lider e-Dönüşüm® firmasıdır. FIT Solutions, şirketlere ‘e-Fatura’, ‘e-Arşiv’, ‘e-Defter’, ‘e-Denetleme’, ‘e-Bilet’, ‘e-İmza’, ‘KEP’, ‘e-Mutabakat’ , ‘e-Ödeme’, ‘e-Saklama’ süreçlerinin düzenlenmesinde iş verimliliği artıran, maliyet ve zaman yönetimini kolaylaştıran çözümler sunmaktadır. FIT Solutions Ar-Ge merkezi ile dünya trendlerini takip etmekte, Türkiye’de kurumsal yazılım ve entegrasyon hizmetleri pazarının gelişimine yön vermektedir. Turkcell, ING BANK ve KKB ile stratejik iş birlikleri bulunan şirket, 2014 yılında $50M büyüklüğündeki Hollanda merkezli girişim sermayesi fonu Revo Capital’den yatırım almıştır. Bu yatırımın ardından FIT Solutions, e-Dönüşüm® konusundaki bilgi ve deneyimini sürekli geliştirerek global müşterilerine yenilerini eklemenin yanı sıra, KOBİ’ler için de ilk adres olmayı hedeflemektedir.

Detaylı Bilgi İçin: fitsolutions.com.tr / e-mail: [email protected]

* e-Dönüşüm® bir FIT Solutions markasıdır.



Editör: TE Bilişim