Çatak Makine – Ekipman Desteklemesi başvuru süresi uzatıldı…
 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 25.05.2011 tarih ve B.12.0.TUG.0.05.01.020-55 sayılı olurlarıyla Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Hakkındaki Uygulama Esasları kapsamında ilimiz Bor ilçesi Emen, Seslikaya, Badak,  Bereke köyleri ve Kemerhisar,  Çukurkuyu, Bahçeli, Kızılca kasabalarında yürütülen Çevre Amaçlı Tarım Arazilerinin Korunması ( ÇATAK) Projesi çerçevesinde Anıza doğrudan ekim makinesi, Taş toplama makinesi, Çiftlik gübresi dağıtma makinesi, Basınçlı sulama sistemleri alımlarını içeren desteklemenin başvuru süresi uygulama esaslarının bölüm 5, madde 15 de belirtilen esaslara dayanarak yeterli başvuru sağlanamadığından 05 Eylül 2011 tarihinden başlamak üzere 04 Ekim 2011 tarihine kadar uzatılmıştır.
 
Proje yürütülen köy ve kasabalarda desteklemeden yararlanmak isteyen çiftçilerin 04 ekim 2011 tarihi mesai bitimine kadar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekiyor. Başvuru ile ilgili gerekli belgeler İl Müdürlüğünden temin edilebilecek.
TEKNİK ELEMAN ALIM SINAVI SONUCU BELLİ OLDU
 
Halk Elinde Ülkesel Küçükbaş Hayvan Islahı Projesinin Niğde'de uygulanmakta olan alt projesinde istihdam edilmek üzere yapılan personel alım sınav sonucu belli oldu.Sınav sonucuna göre Asil Personel Veteriner Hekim Melih ÖKE, 1.Yedek Ziraat Mühendisi Uğur ARSLAN, 2. Yedek ise Ziraat Mühendisi Hasan TOY olarak belirlendi.

Editör: TE Bilişim