Kuveyt Türk, Niğde Şubesi’nde 1- 2 Aralık tarihlerinde fiziki altın toplama günleri gerçekleşiyor.

 

Kuveyt Türk Katılım Bankası altın konusundaki öncülüğünü devam ettirerek ve birçok müşterisinden gelen talebi de göz önünde bulundurarak altın hesapları için fiziki altın kampanyasına devam ediyor

 

Kuveyt Türk yaklaşık 7 aydır İstanbul Altın Rafinesi (İAR) ile ortaklaşa yaptığı altın toplama günlerine Niğde Şubesi’nde 1- 2 Aralık tarihlerinde devam ediyor.

 

Bu hizmetle birlikte Kuveyt Türk müşterilerine yastık altındaki ya da takılık altınlarını fiziki olarak şubeye getirip yatırma imkânı sunuyor. Altın toplama kampanyası ile yeni evli çiftler, takılık altını olanlar, yastık altı birikimi yapanlar için avantajlı bir hizmet oluşturuldu. Bu yeni hizmette açılacak altın hesaplarından hesap işletim ücreti alınmıyor.

 

Altın toplama kampanyası ile takılık altınlar şubelerde değerinde bozdurularak altın hesabı açılabiliyor ve yastık altındaki birikimler de bankadaki altın hesabına doğrudan aktarılabiliyor. Böylece çalınma riski olmadan yatırımlar bankada 24 ayar altın olarak değerlendirilirken yatırılan altınlardan kar payı alınabiliyor

 

Müşteriler ellerinde bulunan, altın kolye, bilezik, cumhuriyet altını v.b. sarrafiye ya da takı olarak sakladıkları altınları şubeye gelerek İstanbul Altın Rafinerisi uzmanları tarafından değer ölçümü yapılarak, 24 ayara çevrilip Altın Hesabı açtırarak hesaplarına yatırabiliyorlar. 



Avantajları

• Banka güvencesi 
• Saklama maliyetinden kurtulma
• Altınlarının üzerinden kar payı alma imkânı.
• Evde çalınma riskinin ortadan kalkması





Editör: TE Bilişim