Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek, üniversitenin de paydaşları arasında yer aldığı ve Konya Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 9. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na katıldı. Programa Rektör Yardımcısla birlikte ÜNİKOP üyesi üniversitelerin temsilcileri, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurbanda koyun 15 bin TL’yi bulur Kurbanda koyun 15 bin TL’yi bulur

Yoğun bir katılımla açılışı yapılan 9. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’nda, Tarım, Alternatif ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Küresel Güvenlik, Bilişim Teknolojileri ve Siber Güvenlik, Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer Tehditler (KBRN), Turizm ve Sosyo Ekonomik Bölgesel Kalkınma konularında sunumlar gerçekleştirildi.

Sempozyum açılışının ardından açıklamalarda bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek, UNİKOP ve KOP Başkanlığı tarafından düzenlenen programın değerli çıktıları olacağına ve literatüre önemli katkılar sunacağına inandığını belirtti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek açıklamalarının sonunda ise sempozyumda emeği geçenlere teşekkür etti.

9. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, açılış programının ardından sunumlar ile devam etti.

Editör: TE Bilişim