Belediye-İş Sendikası Başkanlar Kurulu 6 Eylül 2014’te Sendika Genel Başkanı Nihat Yurdakul başkanlığında Ankara’da toplanarak, Türkiye Sendikal hareketinin gündeminde olan gelişmeler ile örgütlenme çalışmaları değerlendirdi.

 

Ankara'da düzenlenen Belediye-İş Sendikası Başkanlar Kurulu toplantısına Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca'da katıldı. Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul başkanlığında gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Niğde'de ki sendikal faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 

Niğde şubesine kayıtlı işçilerin istek ve sorunlarını da başkanlar kurulu toplantısında dile getiren Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Mayıs 2014 itibariyle Genel Başkanımız Sayın Nihat Yurdakul'un olurlarıyla devraldığım Sendikamız Niğde Şube Başkanlığı görevimi layıkıyla gerine getirmek için çalışıyoruz. Niğde Şubesine bağlı sendikalı arkadaşlarımızın haklarını koruma alın terlerinin karşılığını alma noktasında önemli ilerlemeler kaydettik. Belediye-İş Sendikası artık Niğde'de adından söz ettiren bir sendikadır. Niğde'de emekçi kardeşlerimizin isteklerini şube olarak çözüm noktasında girişimlerimiz olmakta, gerektiğinde bu istek ve sorunlar genel merkezimize iletilmekteyiz. Kısa süre içerisinde Belediye-İş Niğde Şubesi olarak önemli başarılara imza attık. Sendikamız kapsamında görev yapan üyelerimizin hak ettikleri hizmetlerinin karşılığını almaları için bir çok belediyemiz ile sözleşme imzaladık. Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi yönetimi olarak faaliyetlerimiz devam etmektedir" dedi.

 

Şube Başkanı Karaca'dan, Genel Başkan Yurdakul'a tam destek

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Belediye-İş Sendikası Başkanlar Kurulu toplantısına yaptığı konuşmada, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Belediye-İş Sendikası Olağan Genel Kurulunda gerçekleşecek genel başkanlık seçimi için, Sendika Genel Başkanı Nihat Yurdakul'un yanında olduklarını belirterek Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı olarak destek verdiklerini açıkladı.

 

 

Editör: TE Bilişim