Niğdelileri güvenli ve ekonomik enerji kaynağı doğal gaz ile buluşturan Kapadokya Doğal Gaz, yılın “tek” kampanyasını düzenliyor. 1 Temmuz’da başlayan kampanya 31 Temmuz’a kadar devam edecek.
 
Hem tesisat dönüşümünde %0 faiz ile 18 ay vade imkanından faydalanın;
Tesisat dönüşümünü henüz yaptıramamış olanlar düşünülerek, KrediVer işbirliğiyle hayata geçirilen bu kampanya dahilinde, isteyen sadece sıcak su ve pişirme için, isteyen de sıcak su, pişirme ve ısınma için doğal gaz tesisatını tercihine göre uygun taksit tutarlarıyla, uzun vadeli ödeme planına göre yaptırabilecek.
 
Hem de abonelik bedeline 6, güvence bedeline 3 taksit imkanını kaçırmayın!
Anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla abone bağlantı bedelinin 6 taksitle ve güvence bedelinin 3  taksitle ödenebileceği kampanya, hem ev sahiplerinin hem de kiracıların yüzünü güldürecek.
 
Bu yılın son kampanyası!
Yılın bu tek kampanyası, doğal gaza geçerken yapılan bütün harcamalarda ödeme kolaylıkları sağlıyor. Bu kolaylıklardan yararlanma fırsatını kaçıranlara yönelik aynı koşullarda yeni bir kampanyanın gerçekleştirilmeyeceğini belirten Kapadokya Doğal Gaz yetkilileri “Şimdiye kadar abonemiz olmuş Niğdelilerin yaşadığı ekonomi, konfor ve temizliği henüz abone olmamış Niğdelilerin de en uygun şartlarda yaşamasını istiyoruz. Tesisat dönüşümü yaptırmakta zorlanıp, doğal gaz kullanmaya başlayamayan abonelerimize ya da abone olmak için en uygun zamanı bekleyen Niğdelilere ulaşmayı düşünüyoruz.” diyerek, herkesi, doğal gaza geçişte büyük fırsat sunan bu “ZırrrrDeli Kampanya”ya davet etti.
 
Detaylı Bilgi İçin
Doğal Gaz Bilgi Hattı 213 10 00
www.kapadokyagaz.com.tr
 









Editör: TE Bilişim