İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun iğneden ipliğe gelen zamlara tepki gösterdi.

İbrahim Uzun yaptığı açıklamada; Akıllarına gelen her yere baskın yapıp fiyat etiketi denetimi yapanlar kendi elleri ile yaptıkları zamları Mübarek Ramazan ayı başında vatandaşa reva görüyorlar. Nedir yahu böylesine bir darboğaz kıskacındayken doğalgaza gelen yüzde 35’lik zamda nedir? Vatandaş iftar sofralarını nasıl ağız tadıyla kuracak. Üretici bu zamlarla nasıl ayakta kalacak.

İNSANLAR RUHSAL ÇÖKÜNTÜDE

İğneden ipliğe nerdeyse her kalemde uygulanan zamlar, vatandaşın artık belini bükmekle kalmıyor canına okur hale geldi. En son doğalgaza mesken abonelerinin tarifesine yüzde 35, sanayi abonelerinin tarifesine yüzde 50 ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 44,30 oranlarında yapılan zam bunun göstergesi olurken, sırada neye zam gelecek korkusu insanları ruhsal çöküntüye sürüklüyor.

Bu yıl içerisinde sadece konutlara verilen doğal gaza son 1 yılda yüzde tam yüzde 92.8 oranında zam artışı gelmiş oldu.

CUMHURİYET TARİHİNİN EN KÖTÜ YÖNETİMİ

Cumhuriyet tarihinin en kötü yönetim şekli ve yöneticileri ile anılacak olan bu iktidar ve yandaşları sanki bu aziz millete adeta hasım gibi eziyet ediyor.


Her geçen gün bir “MÜJDE VAR” diye yaygara koparttıkları kadar vatandaşlarını gerçek anlamda düşünen bir iktidar olmamalarının yanı sıra “Bizden olmayanın canı çıksın” tutumu ile habire vatandaşın sırtına yükledikleri zamlar ve zorlukla yük olmaktan çok öteye geçti.

Sırada ne var? Un, yağ, yine şeker, et, süt, peynir zeytin, yumurta ve diğer temel gıdalardan hangisine bir ayar gelecek. Yoksa sırada kendi eşrafınızdan olan şirketlerin sahibi olduğu elektrik şirketlerinin tarifelerine zammı var?

YETEV’den Bor İlçesine Dev "GES" Yatırımı YETEV’den Bor İlçesine Dev "GES" Yatırımı


Yeter artık! “dedi.

Editör: TE Bilişim