Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca düzenlenen toplantıda sendikanın işyeri temsilcileri ile biraraya geldi.

 

Göreve geldiği Mayıs 2014 tarihinden beri şube başkanlığına bağlı bütün işyerlerini ziyaret ederek, üyelerinin sorunlarını dinlemekle kalmayıp sorunlara çözüm bulan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, düzenlediği yemekli toplantı ile işyeri temsilcilerinin birbiriyle tanışmasını sağladı.

 

Sendikacılığın önemine değinen Şube Başkanı Karaca, bazı çevre illeri de kapsayan sendika çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek göreve geldiği günden bugüne tüm üyelere direk ulaşma gayretinde olduğunu söyledi.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi işyeri temsilcileri toplantısı, işyeri temsilcisi ve Şube Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Şube Başkanı Yusuf Karaca; "İşyerlerine yapılan ziyaretlerle çalışanların sorunlarına isteklerine çözüm getirme gayretindeyiz" dedi.

 

Tespit ettikleri sorunların çözümü konusunda her zaman takipte olacaklarını söyleyen Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Bu toplantıyı tanışmak için düzenledik. Rutin yapmamız gerekiyor ama ister istemez beldelerimiz uzak. Her zaman bir araya gelemiyoruz. Üyelerimiz diğer işyerlerinde bizim temsilcilerimiz olduğunu bilmeleri için, direk arayıp muhatap olacağı kişileri tanımak ve diyalogların artması adına böyle bir çalışma başlattık. Bundan sonra da periyodik olarak temsilcilerimizin işyerlerinde durumları müsait oldukça rutin bir şekilde toplantılarımızı yapacağız. Tüm iş yerlerimizi gezdik. Tüm temsilcilerimizle tanıştık. Biz göreve başlayalı 6 ay gibi bir süre oldu. Daha önceden bu toplantının yapılmış olması lazımdı ama yaz sezonu olduğu için iş yerlerimiz belediye, belediyelerde yaz sezonu işler biraz yoğun oluyor. Temsilcilerimiz, bizim adımıza iş yerlerinizde, problem, sıkıntı, sorun olduğunda işverenle işçi arasında köprü olabilirsiniz. Görüşebilirsiniz, sıkıntılarınızı dile getirebilirsiniz. Katılımlarınızdan dolayı tüm iş yeri temsilcilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Toplantı, işyeri temsilcilerinin görüş ve önerilerini dile getirmeleriyle sona erdi. 





Editör: TE Bilişim