Yüzde yüz Türk markası b-fit, kuruluşunun 8. yılına özel iki önemli kampanyayı hayata geçiriyor.

İlki tüm Türkiye’de 49 ile yayılan
 230 b-fit merkezinin kapılarını ücretsiz olarak üç gün boyunca kadınların hizmetine açıyor. 22-23-25 Kasım tarihleri arasında tüm kadınlar spor yapmanın mutluluğunu yaşayacak. Ayrıca 3 aylık üyeliğe 1 ay, 6 aylık üyeliğe 2 ay üyelik de yine b-fit’in hediyesi...

İş kurmak isteyenlere fırsat

B-fit, kadının ekonomik hayattaki gücünü arttırmak ve kadınlara istihdam yaratma amacıyla 8. yılına özel iş sahibi olmak isteyen kadınlara yönelik bir kampanyayı hayata geçiriyor. Kendi işinin sahibi olmak isteyen kadınlar işlerini şimdi kuruyor, ödemelere 2014’te başlıyor. Ülkemizin en büyük franchise veren 8. büyük markası bfit, metropollerden en uzak şehirlere kadar sporu kadınların hayatına sokmanın haklı gururunu bir kez daha yaşıyor. 

b-fit Hakkında:

2006 yılında farklı alanlarda uzman 6 kadının bir araya gelmesiyle kurulan b-fit; 30 dakikalık egzersiz sistemini, Türk kadınlarının seveceği formatta yeniden uyarlayarak hayata geçirdi. Bu kuruluşun amacı; kadınlara spor yapma ve sosyalleşme imkanı sunarak bağımsızlık kazanmalarına teşvik etmek, kadınların spor ihtiyaçlarını karşılarken onları girişimcilik konusunda desteklemektir. Bu yönüyle b-fit diğer spor merkezlerinden ayrılır. Küçük bir fikirken inanılmaz bir hızla gelişip büyüyen b-fit bugün 49 ilde, 230 merkeziyle, 200 bin kadına hizmet sunarak; sağlıklı bir yaşam için gerekli her türlü desteği sağlamaktadır.



Editör: TE Bilişim