Hizmet-İş Bor Şube  Başkanı Erkan Özgen ,Bor Belediyesi menfaatlerinide düşünerek 2 yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesi için Başkan Erat'a teşekkür etti.


Bilindiği üzere 15 Şubat 2013 tarihinde  Bor Belediyesi ile HAK-İŞ / Hizmet-İş arasında 2. dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı. 2 yıl süreli olarak imzalanan Toplu iş sözleşmesinin ,  yevmiye ve sosyal haklarda birinci yılda %20 oranında artış sağlandığı, ikinci yılda ise artışın %12,5 oranında gerçekleşeceği dile getirildi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ın  personelin yanında olduğuna değinen Hizmet-İş Bor Şube Başkanı Erkan Özgen , Başkan Erat'ın  herzaman ve hertürlü sorunda  işçilerin , çalışanların yanında olduğunu söyledi.Özgen ayrıca , Bor  Belediyesi işçilerine değer verdiğini her fırsatta göstermektedir. Biz işçilerimizin sorunlarını Belediye Başkanımız Sayın Sıtkı Erat ve müdürlerimize  götürdüğümüzde herkes bu konuda ellerinden gelen desteği göstermektedir. Bunun yanında sözleşme dönemlerinde de belediye işçisinin yanında olduğunu göstermiştir. Şimdi de yapılan bu zam yine çalışan işçilerin yanında belediyenin olduğunu göstermiştir. Biz bu vesile ile teşekkürü borç biliyoruz. Belediyemiz ,hizmetin hızını, kalitesini ve çalışanların motivasyonunu artırmak için personelin hakkını gününde veriyor ve personelin şartları bakımından  örnek bir belediyenin içinde olmak bize heyecan ve gurur veriyor.Yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmesi ilçemiz adına, belediyemiz adına, personelimiz adına hayırlı ve uğurlu olur. Birkez daha gecesini gündüzüne katıp, belediyemiz için memleketimiz için emek veren personelimize verdiği desteklerden dolayı Sayın Belediye Başkanımıza can-ı gönülden teşekkür ediyor,şükranlarımızı sunuyoruz diye konuştu.

Editör: TE Bilişim