Bor Esnaf  Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Muhterem Hızar  
ve ekibi esnaf ziyaretlerine devam etti.



Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Muhterem Hızar ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Gürbüz Bakırcı, Rasim Delen, Osman Coruk, İsmail Baştuğ, Denetim Kurulu Üyeleri; Ethem Bozdoğan ve Faruk Ataman Bor’da esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaret esnasında esnaflarla görüşen Muhterem Hızar Esnafların sağduyusuna güvendiklerini belirterek: “11 Mart 2012 Pazar Günü Bor Saray Lokalinde yapılacak olan Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi 57. Olağan Genel Kurulu için adaylığımızı bir süre önce açıklamıştık. Ekibimizle birlikte seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Biz bu görevi daha iyi yapacağımıza ve esnaflarımıza daha faydalı olacağımıza inanıyoruz."dedi.

Esnaflarımızın sağduyusuna güveniyoruz. 

Aday Muhterem Hızar konuşmasının devamında ; "Yapılacak seçimlerden ne sonuç çıkarsa çıksın, küsmeden darılmadan kardeşhane bir şekilde ilçemiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz seçimimizde kaybeden olmayacak, kazanan ise Bor İlçemiz olacaktır. Ben bütün esnaf arkadaşlarımızı seçimlere davet ediyorum. Esnaflarımızdan gelen talepleri yönünde Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda yapılacak olan seçimi gizli oylama usulü ile sürdürmeyi amaçlıyoruz. Kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde yapılacak olan seçimlerin ilçemize, esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim