S.S. Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar kooperatif ortaklarının geçmiş yıllardaki takip ve icra borçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.


Başkan Hızar,Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Merkez Birliğinin 2014/13 sayılı genelgesine istinden Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatiflerine Takip borcu bulunan esnafın faiz borçlarına 31/10/2014 tarihine kadar ana paralarını ödmeleri durumunda af gelmiştir. Bor Esnaf Kredi v Kefalet Kooperatifine geçmiş yıllardan takip borcu bulunan esnafımızın 31/10/2014 Cuma gününe kadar kooperatifimize müracaatları halinde takip borçları yeniden yapılandırılıp tahsil edileektir.Son müracaat tarihi 31 Ekim 2014 Cuma günü saat 17.00'dir.Bu tarihten sonraki müracaatlar dikkate alınmayacaktır"dedi.


Başkan Muhterem Hızar,Kooperatifimize takip borçları olan ortaklarımızın mutlaka bu yapılandırma ve aftan yararlanmaları ortaklarımızın kendi menfaatleri olacaktır. Detaylı bilgi almak isteyen ortaklarımızın Kooperatifmize uğramaları yeterli olacaktır.Bu yapılandırma sonucunda şu anda çok düşük olan kooperatif takibininde sıfırlanacağını ve otaklarımıza daha iyi hizmet verebileceklerini,kredi limitlerinin artacağınıda belirterekamaçlarının Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifin en üst seviyelere taşımak olduğunu belirtti.
Editör: TE Bilişim