CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer  Fethi Gürer  Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Birim ziyaret etti. Niğde Milletvekişli Ömer Fethi Gürer  ziyaretinde  ziyarette  CHP Merkez  İlçe Başkanı Kamil Davarcı, İl Sekreteri Adnan Şenbaş, İlçe Yönetim Kurulu  Üyesi  Bayram Yıldırım, Danışman Hacı Mustafa Çopur ile İl  Genel Meclisi Üyesi Mahmut Peşin de yer aldı.
 
 Niğde  Milletvekili Ömer Fethi Gürer  NOSB’de  yeni göreve gelen Başkan Ayhan Birim’i kutladı. Meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yüksek Hızlı Tren projesi ile ilgili kamuoyuna yansıyan Kayseri Nevşehir Aksaray Konya güzergahı ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Sanayici sorunlarını da işçi gibi, çiftçi gibi, esnaf gibi, emekli gibi, kadın ve gençlik sorunları gibi önemsediklerini söyledi. Niğde İli sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Birim  ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek  sanayici sorunları ile ilgili  açıklamalarda bulundu.
 
Niğde  Milletvekili Ömer Fethi Gürer  görüşmeden sonra  BİRKO  Yönetim Kurulu Başkanı  Zekeriya Güneykaya, ORTEKS  Yönetim Kurulu  Başkanı Eyüp Doğanlar, IŞIL TEKSTİL Yöneticisi İrfan Aşı, KEÇECİ TEKTİL Yöneticisi Ergül Yaşa, ÇETİNKAYA Tekstil Yöneticisi  Vahit Atlı,  AYKAR Tekstil  ve   Özgün Kaymaz Şirketi Abidin Özkaymak’ı ziyaret etti. Sorunları dinledi. Niğde’ye gelişlerinde kurum ve kuruluşları ziyaret ederek  karşılıklı değerlendirmeler yaptıklarını belirten Ömer Fethi Gürer “Ekonomik anlamda her yerde sorun var. Yurt dışı ilişkilerde hızla bir iyileşme sağlanmalı. Mevcut sorunların aratmaması için dış politikada gereken dikkat gösterilmelidir. Yapılan her yanlış ve hata  sanayicinin de zor durumda kalmasına neden olmaktadır” dedi.
 
Editör: TE Bilişim