Finansbank “Yeni Bireysel Yine Finansçı” adıyla başlattığı şube yapılanması doğrultusunda Niğde’deki şubelerini yeniledi. Bankacılık işlemlerini kolaylaştırıp, şubede geçirilen zamanı kısaltan yeni yapılanma ile Finansçılar müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Yeni şubelerde müşteriler hizmet alırken ayakta beklemiyor, işlemler yapılırken Finansçılar tarafından oturarak ağırlanıyor. Bununla beraber alçaltılmış gişeler sayesinde şubelerde engelli vatandaşlar için de hizmet avantajı sunuluyor.

Ayrıca artık müşterilerin gişe ve tüm bireysel bankacılık hizmetleri, dijital çözümlerin de kullanılmasıyla çok daha hızlı gerçekleştiriliyor.

Yeni şubede müşteriler zamandan tasarruf ediyor


Niğde’de de şube yapılanmasını tamamlamaktan mutluluk duyduklarını belirtenFinansbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, şunları söyledi: “Yeni Bireysel Yine Finansçı uygulamamız ile şubelerimizde fiziksel bir değişime gittik. Her şubede yüksek meblağlı işlemlerin yapılabilmesi için sadece bir gişeyi mevcut şekliyle koruduk ama diğer gişeleri kaldırdık ve Finansçıları müşterileri ile aynı masada buluşturduk. Müşteriler hem gişe hem de bireysel bankacılık işlemlerini artık tek bir Finansçı ile gerçekleştirebiliyor. Müşterilerin bekleme sürelerini kısaltarak, önemli bir zaman tasarrufu sağlayan yeni sistemimiz müşterilerimizin memnuniyetine de kısa sürede yansıdı.Yaptığımız hizmet kalitesi ölçümlerinde %25’ten fazla iyileşme kaydederken müşterilerimizin pozitif yorumlarını da sosyal medya dahil birçok kanaldan sık sık alıyoruz.
Editör: TE Bilişim