Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fahri Eker bir basın açıklaması yaparak Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.


NESOB Başkanı  Eker, “Basın huzurunda tekrar adaylığımı açıklıyorum” dedi. Seçim için çalışmalara başladığını ve 7 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşecek olan Genel Kurul’da seçim maddesini gündeme koyup seçim yapacaklarını belirten Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fahri Eker, Birkaç aday, aday olduklarını açıkladı.


Kendinize güçlü gördüğünüz bir rakip var mı? Sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi. Eker, “Seçimlerde güçlü güçsüz ve zayıf ayrımı yapmayı ben doğru bulmuyorum. Seçim seçimdir, buna taban karar verecektir. Karar salonun olacak tabi ki sonuçta esnaf ve sanatkârlar bir seçim yapacak kendilerine hizmet edecek kişiyi onlar seçecek onlar karar verecektir. Ben herkese saygı duyuyorum bu konuda salonun yüzde 51 ne derse o alacaktır” dedi.


Basın mensuplarının sorularını tek tek yanıtlayan Fahri Eker, Aday olma kararınızın bir sebebi var mı? Sorusuna ise cevabı, Esnaf ve Sanatkârlar camiasına hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu ve teşkilatlarını sevdiğini belirterek, hizmet için yolda olduğunu söyledi.


Editör: TE Bilişim