İlçemiz de iki dönemdir başarılı bir şekilde görevlerini sürdüren Bor Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetim Kurulu başkanı Latif Tuğrul Bor’da Sabah’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında Genel Yayın Yönetmeni İsmet Ünver’e bilgi verdi.

 

Başkan Latif Tuğrul 11 Mart 2012 Pazar günü yapılacak olan Bor Esnaf Kefaret ve Kredi Kooperatifi Yönetim Kuruluna yeniden aday olmaları ilçemiz esnaflarını son derece memnun ettiğini  belirterek Kooperatif üyelerimizin yüzde doksan dokuzu bizi gönülden destekliyorlar. Biz de üyelerimizin bu desteği karşısında bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir üyemizi mağdur etmedik mağdur etmeyeceğiz dedi. 

 

Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanı Latif Tuğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Tecimer, Hüseyin Urcan, Kani Demirbilek, Ali Us, Raşit Pamir, Bekir Binay gazetemize yaptıkları kısa açıklama da ; “Bor Esnaf Kefaret Kredi Kooperatifi olarak yönetim kurulu ve850 üyelerimizle birlikte uyum içerisinde çalışmaktayız üyelerimize yeni dönemde daha verimli olabilmek için göreve yeniden üyelerimiz isteğiyle talip olduk. Her üye bizim için bir yönetim kurulu üyesidir. Her üyenin hakkı vardır. Hiçbir üyenin hakkını kimseye yedirtmeyiz peşkeş de çektirmeyiz herkes bunu böyle bilsin ekibimizle birlikte  üyelerimizin  karşısına alnımızın akıyla çıkacağız şeklinde konuştu.

 


Bor’da Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Ünver’de  Pazar günü yapılacak olan Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif seçiminin ilçemize hayırlı olmasını diledi.

 

 

Editör: TE Bilişim