Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Bor Şube Başkanı ve aynı zamanda Hak İş Niğde Şube Başkan yardımcılığını 3 yıldır sürdüren  Erkan Özgen Hak-İş Niğde İl Başkanlığına getirildi.


 Haber: Selim GÖKEL


Hak-İş Niğde Şube Başkanlığını bu güne kadar Öz İplik-İş Niğde Şube Başkanlığı da yapan Mehmet Avşar sürdürüyordu. Geçtiğimiz gün Hak-İş Genel Merkezince Mehmet Avşar görevden alındı.  Yerine ise Bor Belediyesi’nde görevli ve Hizmet-İş Bor Şube Başkanı Ertan Özgen’in atandığı bildirildi.

 

Mehmet Avşar’ın başında bulunduğu  Öz İplik-İş Niğde Şubesi ile Öz İplik-İş Genel Merkezi arasında çeşitli iddialara dayalı sorunlar olduğu biliniyordu. Bu konuda sitemizde de bir çok haber yapmıştık. Mehmet Avşar’ın görevden alınmasının  Öz İplik-İş Genel Merkezi ile olan sorunlarından kaynaklı olduğu iddia ediliyor.  

  

Niğde Şube Başkanı görevine getirilen Erkan Özgen ise Bor Hizmet-İş Şube Başkanlığının yanında yaklaşık 3 yıldır Hak-İş Konfederasyonu Niğde Şube Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Vekaleten atanan Özgen’in kısa zamanda asıl atamasının da yapılacağı öğrenildi.

 

Hak İş Konfederasyonu tarafından görevlendirilmesinin ardından, sitemize bir açıklama yapan Erkan Özgen; Hak-İş Konfederasyonu Genel Merkezi,  Hak –İş Niğde Şube Başkanlığı için tarafıma görev verdi. Yaklaşık 3 yıldır zaten başkan yardımcısı olarak sendikamıza hizmet ediyordum.  Hak-İş, Niğde’nin en güçlü, en kalabalık üyesi olan sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Bundan sonra Niğde’de Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendikalarımızı en büyük yetkili sendika haline getirmek için çaba sarf edeceğiz.”dedi.

 

Editör: TE Bilişim