Niğdeli firma Ergökay Turizm Ltd.Şti. taşımacılık hizmet sektöründe önümüzdeki günlerde “Yarının büyüklerini geleceği güvenle taşıyoruz” sloganı ile çıktıkları yolda Niğde’nin parlayan yıldızı olmaya aday.

 

Ergökay Turizm, Niğde’de faaliyet gösterecek olan taşıma hizmeti verecek firmalar arasında yerini aldı. Firmanın ve araçların tanıtımı için dün düzenlenen törende kontaklar besmele ile çevrildi. Kesilen kurban ve edilen duaların ardından sergilenen araçlar ve deneyimli kadro vatandaşlara tanıtıldı. Törene firmanın yönetim yöneticileri ve şoförlerin yanı sıra davetliler de katıldı.

 

Tanıtım töreninde Yönetim kurulu adına açıklama yapan Ergökay Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Muhterem Erkılınç, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı başlamasıyla birlikte, servis araçlarının ve deneyimli sürücülerinin sezonu açtıklarını söyledi.

 

EMİN ADIMLARLA GELECEĞE

 

Açıklamasına devam eden Erkılınç ‘Yarının büyüklerini geleceği güvenle taşıyoruz’ sloganıyla yola çıkan Ergökay Turizm Ltd. Şti. kuruluşundan bugüne her geçen gün daha kaliteye daha güzele hızlı bir şekilde ilerlemekteyiz. Bizim hiç bir firmayla rekabetimiz yoktur. yalnız kalitede yarış halindeyiz. Ne kadar kaliteli hizmet verirsek o kadar güzele latif, o kadar mükemmeli yakalamış oluruz. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu anlayışı ile hizmet veren şirketimiz geleceğe emin adımlarla devam etmektedir. Bu bağlamda araçlarımız D-2 belgesi, SRC, Psikoteknik ve TURSAP belgeleri mevcut olup, bakanlık onaylı tüm izinlerimizi almış bulunmaktayız. Şirketimiz vizyon ve misyonu ile kurumsallaşmış olup tüm çalışan personelimizin tek tip özel giyim ve kuşamlarıyla, ayrıca yaka kartlarıyla işine olan saygısını belirtmiştir. Şirket olarak tüm çalışan personelimizin ve geleceğe güvenle taşıdığımız çocuklarımızın huzurlu güven içerisinde bir sezon geçirmeleri dileklerimizle kurban kesip dualar edilerek servis hizmetlerine başlamışlardır” dedi.

 

İNŞAAT SEKTÖRÜNDEDE

HEDEFİMİZ KALİTELİ HİZMET

 

Erkılınç, Firmalarının aynı zamanda Berceste Yapı İnşaat olarak da Niğde halkına kaliteli, konforlu ve sağlam elit daireler yaparak inşaat sektöründe de hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

 

Tüm çalışanlarıiçin konforlu, huzurlu, yolculuklar ve zamanında ulaşım garantisi verdiklerini ifade eden Erkılınç, “Özel gezi, seminer ,nişan, düğün, tur, toplantı ve organizasyonlarınızda lüks araçlarımız ve deneyimli kadromuz ile şehir içi ve şehir dışı hizmetinizdeyiz. şirket yönetimi olarak tüm idareci ve öğretmenlerimizin sevgili öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını canı gönülden kutluyor başarılar diliyoruz” diye konuştu.


  

 


Editör: TE Bilişim