DenizBank 2014 yılı başında hayata geçirdiği ve emeklilerden yoğun ilgi gören kampanyasını yenileyerek, maaşını DenizBank’a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 200 TL nakit ödül verecek.

 

Ödül kazanan emekliler, fastPay uygulamasını indirmeleri ve kayıt olmaları durumunda ek olarak 50 TL, ilk kez Emekli Bonus kredi kartı sahibi olan emekliler ilk alışverişinde 50 TL Bonus hediye kazanacak. Emekliler böylelikle toplamda 300 TL tutarında ödül kazanma fırsatı yakalayacaklar.



Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, emeklilere ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya ile maaşını Deniz’e transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 200 TL nakit ödül verilecek. Ödül kazanan emekliler fastPay uygulamasını indirmeleri ve kayıt olmaları durumunda ek olarak 50 TL, DenizBank Emekli Bonus kredi kartı sahibi olmaları ve ilk alışverişlerini gerçekleştirmeler idurumunda ise 50 TL Bonus hediye kazanacak. Emekliler böylelikle toplamda 300 TL tutarında ödül kazanma fırsatı yakalayacaklar. Kampanyaya katılan emeklinin ilk maaşının DenizBank hesaplarına yatmasını takip eden ay içerisinde kazanmış olduğu ödül maaş hesabına yatırılacak.

 

Kampanyayla ilgili olarak açıklama yapan DenizBank Niğde Şubesi Müdürü Ali Yücel şunları kaydetti; “Maaşını bankamıza taşıyan emeklilerimize 200 TL, akıllı telefonlarına ‘fastPay’ uygulamasını indiren emeklilerimize ek olarak 50 TL, kampanya dönemi içerisinde bankamızdan ilk defa kredi kartı alan ve Emekli Bonus kredi kartımızı kullanan müşterilerimize de ek olarak 50 TL bonus hediye verilecek. Böylelikle toplamda 300 TL ödül ve her türlü bankacılık işlemlerinde avantaj ve öncelik sunuyoruz. Tüm emeklilerimizi bu yeni kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim