Tarım sektörüne sağladığı finansal destekle özel sektör bankaları arasında lider konumda bulunan DenizBank ile Niğde İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Birlik üyesi çiftçiler de DenizBank’ın Tarım Bankacılığı alanında sunduğu avantajlardan yararlanabilecekler.
 
Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada bulunan DenizBank, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede, Niğde İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile bir işbirliği protokolüne imza atan DenizBank, Niğde İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyelerine tarım kredisi tahsis ediyor. Niğde İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri DenizBank’ın sunduğu tüm finansal hizmetlerin yanı sıra, Üretici Kart ile tüm tarımsal ihtiyaçlarını anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yaparak karşılama imkanına sahip olacaklar.

Niğde İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Erdoğan Yılmaz ve Birlik Sorumlu Müdürü Namık Kemal Demirdoğan, Denizbank Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Özgür İnan Öztürk, DenizBank Niğde Şube MüdürüAli Yücel ve DenizBank Bölge Sorumlusu Kemal Coşkun’un hazır bulundukları imza töreninde konuşma yapan DenizBank Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Özgür İnan Öztürk şunları söyledi:

“DenizBank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticinin her zaman yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile, Niğde İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyesi çiftçiler de DenizBank’ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün, hizmetlerden ve tarım kredisi avantajlarından yararlanabilecekler. DenizBank Üretici Kart ile birlik üyesi üreticiler; anlaşmalı üye iş yerlerinden yılda bir/hasatta ödeme olabilecek şekilde yem, tohum, mazot, gübre, tarım ilacı gibi tarımsal ihtiyaçlarını da kampanyalı olarak alabilecekler. Tüm üye üreticilerimizi Deniz’in avantajlı dünyasından yararlanmaya davet ediyorum.”

Dünyada bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında...

-   Çiftçiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem,tohum, tarım ilacı, tarım makinaları, yedek parça ve diğer tarımsal ihtiyaçları için üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya Şube ve tüm ATM’lerden nakit çekerek kullanabilirler.

-   Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.

-   Erken ödeme imkanı sunar.

-   Anlaşmalı işyerlerinde kampanyalı alışveriş imkanı sağlar.

DenizBank Hakkında

DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 758 şubesi ile 15 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu çatısı altında; DenizBank'ın yanı sıra yedi yerli, üç uluslararası finansal iştirak ile finansal olmayan beş yerli iştirak ve Bahreyn'de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım,  Ekspres Menkul, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Destek Varlık Yönetimi; Intertech, DenizKültür, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

www.denizbank.com,  www.facebook.com/DenizBank,  twitter.com/DenizBank





http://www.borhaber.net/ekonomi/denizbank-nigdeli-ureticiler-ile-protokol-yapti-h16465.html

Posted by Niğde Haberleri on 20 Nisan 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim