Tarımın gelişmesi yönünde çalışmaya ve sektöre yenilikçi ürünler sunmaya devam eden DenizBank hizmet ağını yaygınlaştırıyor. DenizBank bu çerçevede yeni açılan Bor şubesiyle yöre halkına ayrıcalıklı bankacılık hizmeti sunmayı hedefliyor. 4 Haziran tarihinde açılan Bor şubesinin yöneticiliğini Kemal Coşkun yürütüyor. 



Tarım sektörüne en büyük yatırımı yapan özel banka konumundaki DenizBank, hizmet ağını yeni şubeleriyle genişletiyor. Banka bu kapsamda yeni açılan Bor şubesiyle Niğdeli üreticilere ayrıcalıklı bankacılık hizmeti sağlayacak. 





4 Haziran tarihinde düzenlenen şube açılış töreninde DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, Orta Anadolu Bölge Satış Müdürleri Ö. İnan Öztürk, Cevdet Akcan, Hakan Demirtaş ve Şube Yöneticisi Kemal Coşkun’un yanı sıra Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı aynı zamanda Ziraat Odası başkanı Nurettin Eriç ve Süt Birliği Başkanı Emin Koçak’ta hazır bulundular.



Üretici Kart’la ödemeler hasada erteleniyor



DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun açılışla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Bugün bizleri bir araya getiren Bor Şubesi açılışımızın Borlu vatandaşlarımıza, üreticilerimize ve bankamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Türk tarımının verimliliğinin artırması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için yeni ürün ve hizmetler sunan DenizBank olarak Türkiye’nin her yerinde çiftçilerimizin yanında yer almayı sürdüreceğiz. Yenilikçi hizmetlerimiz kapsamında öne çıkan ve yalnızca çiftçiye özel tasarlanan “Üretici Kartımız”  uygun kredi koşullarında taksitli ve hasat vadeli ödeme gibi seçenekleri çiftçimizle buluşturuyor. DenizBank’ın sağladığı kullanım kolaylıkları ve sunduğu hizmetler açısından dünyada bir ilk olan Üretici Kart’ın en önemli özelliği ise yılda bir kez ödemeli olması ve bu ödeme vadesinin tamamen çiftçinin hasadına göre belirlenmesi. 



Üreticiler; kapalı devre çalışan ve sadece yapmış olduğu tarımsal faaliyetler için gerekli olan gübre, tarım ilacı, yem, akaryakıt, tohum, fide gibi tarımsal girdi alımlarını DenizBank’ın anlaşmalı üye işyerlerinden 5 aya varan vadeye kadar olan kısmını faizsiz olarak kullanabiliyorlar. DenizBank’ın benzeri kampanyaları yem, tarım ilacı, tohum, fide satışı yapan bayilerde de uygulanıyor. Üreticiler DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından, ATM’lerden, DenizBank web sayfasından ya da sadece bir SMS atarak cep telefonlarından Üretici Kart başvurusunda bulunabiliyorlar. Tüm Borlu üreticilerimizi şubemize, Deniz’in ayrıcalıklı dünyasına davet ediyorum.” dedi. 



Şube yöneticisi Kemal Coşkun ise açılışta yaptığı konuşmada: “DenizBank Bor Şubesi olarak, üreticiye hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Borlu üreticilerin her zaman yanında yer alacak; onların hayatlarına gerek finansal gerekse toplumsal anlamda değer katacağız. Şubemizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



 Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında...

-   Üreticiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makinaları ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya ATM’lerden nakit çekerek kullanabilirler.

-   Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.

-   Nakit taşıma riskini ortadan kaldırır.

-   Erken ödeme imkanı sunar.

-   Anlaşmalı işyerlerinde kampanyalı tarımsal girdi alışveriş imkanı sağlar.

DenizBank Bor Şubesi:
 
Adres: Harım Mah. İstasyon cd. Tarım Apt. No:8/A Bor/Niğde
 
Telefon: 0388 311 86 20

DenizBank Hakkında

DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 757 şubesi ile 15 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu çatısı altında; DenizBank'ın yanı sıra yedi yerli, üç uluslararası finansal iştirak ile finansal olmayan beş yerli iştirak ve Bahreyn'de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım,  Ekspres Menkul, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Destek Varlık Yönetimi; Intertech, DenizKültür, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

www.denizbank.com,  www.facebook.com/DenizBank,  twitter.com/DenizBank

Sberbank Hakkında

Sberbank, Rusya’nın en büyük bankası ve önde gelen global bir finans kurumudur. Sberbank Rusya’daki bankacılık sektörü aktiflerinin yaklaşık üçte birini elinde bulundurmakta olup ulusal ekonominin ana kreditörü ve Rusya’nın en fazla mevduat toplayan bankasıdır. Sberbank’ın kurucusu ve ana hissedarı olan Rusya Merkez Bankası, banka hisselerinin %50’si ile bir adet oy imtiyazlı hissesine sahiptir. Bankanın diğer hisseleri, yerli ve yabancı yatırımcılara aittir. Sberbank’ın 22 ülkede 110 milyondan fazla bireysel müşterisi ve  1 milyon kurumsal müşterisi bulunmaktadır. 17.000’den fazla şubesi ile Rusya’daki en geniş şube ağlarından birine sahip olan Sberbank’ın uluslararası operasyonları İngiltere, ABD, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri, Türkiye ve diğer ülkelerde gerçekleştirilmektedir. Sberbank, Rusya Merkez Bankası tarafından verilen 1481 no’lu genel bankacılık lisansına sahiptir.

Resmi web sitesi: www.sberbank.ru



Editör: TE Bilişim