Bor İlçesi Çukurkuyu Belde Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir,  borç batağında devraldıkları belediyeyi  çalışma ve çabaları ile ekonomik açıdan daha iyi bir duruma getirdikleri belirti ve pandeminin yaşandığı zor günlerde,  ramazan ayı günlerinde,  yeterli geliri olmayan,  ihtiyaç sahiplerine hane başı 500 lira yardım yapılacağını sosyal medya hesabından açıkladı. 

Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir sosyal medya hesabından aynen şu paylaşımı yaptı. 

ÇARESİZ DEĞİLSİNİZ

Kıymetli Vatandaşlarım,

2019 yılı seçimlerini kazandığımda, üzülerek belirtiyorum ki belediyemiz borç batağındaydı. Personel maaşları dahi ödenemeyecek konumdaydı. Sadece personel maaşları değil, aynı zamanda esnafımıza olan borçlar da ödenemiyordu. Bu durumun bir çığ gibi nasıl da büyüyüp tüm halkımızı etkilediğini tahmin edebilirsiniz. Halkına hizmet sunması gerekirken tam tersine bir de borçlu olan bir yönetim devraldık.

Günümüzde ise devlet desteği arşa ulaşan başka belediyeler gibi değil, kendi imkan ve çabalarımızla, çalışma azmimizle ve sizlerin gönül bağları, hayır duaları ile çok şükür ki önümüzü görmeye başladık. Çok daha aydınlık günler inanın uzakta değil. Hep beraber o vakitleri de göreceğimizden kuşkunuz olmasın.

Bildiğiniz üzere çocukların gözünde umudun, annelerin gönlünde huzurun arttığı mübarek Ramazan Ayı'ndayız. Dünya üzerinde birçok insan maalesef bir yudum suya, bir lokma ekmeğe muhtaç halde yaşıyor. Tüm dünyaya ulaşmak istesem de maalesef yoksulluğu kolay sonlandıracak durumda değilim. Ama bu demek değildir ki çevremizde, toplumumuzda yaşayan insanlara ulaşamayalım.

Bu vesileyle sizlere güzel bir haber vermek isterim.

Çaresizliği hayatının belirli dönemlerinde derinden yaşamış biri olarak, kendisini aynı şekilde gören, maddi durumları yeterli olmayan vatandaşlarımıza bayram öncesinde teslim edilmek üzere hane başı 500 Türk Lirası destek vereceğiz. Unutmayın ki bizler gülen gözler ve huzurlu bir halk hayal ediyoruz. Bu desteğimiz belki tüm yaralara merhem olmayacaktır ama yoksunluk içinde olan insanlarımıza arka çıkacağız, el uzatacağız, toplum olmanın ana kuralı olan dayanışmayı hayata geçireceğiz. Bu desteklerimiz bayram günlerinde ikram edilen bir şeker, geleceğimizin mimarı çocukların üstlerinde istikballeri gibi parlak kıyafetler olacaktır.

Bahse konu destekleri alan vatandaşlarımız ise kesinlikle ifşa edilmeyecek, gönülleri buruk bırakılmayacaktır.

Umuyorum ki bizi bekleyen gelecek yardıma muhtaç insanlara destek vermek değil, tam aksine yardıma gerek duymayacak bir toplumu inşa etmek olacaktır. Bu yola ben tüm kalbimle inanıyorum. Sizlere sevgilerimi sunuyorum" dedi. 

Bor Karma Deri  OSB'den Arsa İhale İlanı Bor Karma Deri OSB'den Arsa İhale İlanı

Editör: TE Bilişim