Zonda otomativ firması yetkilileri, yatırım için Niğde ve Bor’da  incelemelerde bulundu. Çin İş Adamları Derneği Türkiye Masası Başkanı Song Zibin ve Zonda Türkiye Distribütörü Yaşar Çolak;  Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ile birlikte planladıkları yatırım konusunda Bor Karma Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunarak, planladıkları yatırım konusunda görüş alışverişinde bulundular.
 
İncelemelerde Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Zonda'nın yetkililerine yatırım avantajları hakkında bilgi verdiler.
 
Zonda Türkiye Distribütörü Yaşar Çolak da, teşviklerin önemli olduğunu vurgulayarak, ''Burada büyük ve küçük araç üretimi gerçekleştireceğiz. Niğde için bir mutabakata vardık dememiz için henüz erken ancak, yapacağımız değerlendirmeler sonucunda bunu söyleyeceğiz'' dedi.
 
Song Zibin’e Bor Tavası İkramı
 
Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi İncelemelerinin ardından Zonda Otomotiv Yetkilisi Song Zibin, Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç  ile birlikte NGC Başkanı Necmi Pişkin tarafından ikram edilen yemekte bir araya geldiler. Yemekte Zonda Temsilcisi Song Zibin’e Bor Tavası ikram edildi.
 
İncelemelere Bor Kaymakamı Kemalattin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç eşlik etti. 
 











Editör: TE Bilişim