Tanıtım-Haber 


Niğde’de bebe giyimi ve çocuk ürünleri deyince akla gelen ve uzun yıllardır Bankalar Caddesi üzerinde hizmet veren Çetin Bebe Panço Giyim, Bor Caddesi üzerinde Kültür Merkezi yanında ikinci şubesini açtı. İkinci şubelerini açmalarının şerefine ürünlerinde sezon indirimi yaparak mevsim fırsatlarını sunan Çetin Bebe verdikleri hizmetleri görmeleri için vatandaşları Çetin Bebe 1 ve Çetin Bebe 2’ye davet ediyor.


Niğde’de verdikleri hizmetlere gösterdiği ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Firma sahibi Mehmet Ali Çetin yaptığı açıklamasında ikinci şubelerini de açarak hizmet pörtföylerini yenilediklerini söyledi.


Çetin, uzun yıllardır verdikleri hizmetle kalitelerini kanıtladıklarını belirterek Niğde’de bebe giyimi ve çocuk ürünleri deyince akla gelen ilk adres olmalarının tesadüf olmadığını kaydetti. Panço Giyim olarak kaliteden ve hizmet prensiplerinden ödün vermeden yollarını devam ettiklerini sözlerine ekleyen Çetin, Niğde’de sundukları fırsatlarla da yakında adlarından söz ettireceklerini belirtti. Firma Sahibi Mehmet Ali Çetin, Panço olarak güler yüzlü personelleri, modern mağazaları ve kaliteli ürünleriyle Niğdeliler için fırsat mevsimine vatandaşları davet ettiklerini söyledi.  









Editör: TE Bilişim