Niğde’de Canıtez Giyim ve Spor Ayakkabı Mağazası yenilenen yüzü ile yeniden halkımızın hizmetine sunuldu. Canıtez Giyim ve Spor Ayakkabı Mağazası’nın yenilenen yüzü ile gerçekleştirilen açılış törenine yoğun katılım oldu.
 
Canıtez Giyim ve Spor Ayakkabı Mağazası’nın düzenlenen görkemli açılış törenini AK Parti Niğde İl ve Merkez İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkan ve üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri,  Esnaf ve Sanatkarlar ve davetlilerin yanı sıra vatandaşlar katıldı.
 
Niğde’de Perşembe Pazarı içerisinde Kığılı Camii yanında uzun yıllar halkımıza hizmet eden Canıtez Giyim ve Spor Ayakkabı Mağazası İşletme sahibi Recep Canıtez, açılışa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
 
Niğde’ye hizmet adına köklü bir yeniliğe imza attıklarını belirten İşyeri sahibi Recep Canıtez, “Yıllardır kıymetli Niğde halkının okul kıyafetinden çocuk giyimine kadar çok  çeşitli giyim-kuşam ihtiyacını karşılıyoruz” dedi.
 
Mağazalarını yenilerken halkımızın isteklerini de göz önünde bulundurduklarına işaret eden Canıtez Giyim ve Spor Ayakkabı Mağazası işyeri sahibi Canıtez, “Amacımız halkımıza kaliteli ve uygun fiyatta ürünler sunabilmektir” şeklinde konuştu.
 
4 Katlı mağazalarının açılışını yaparken vatandaşlardan aldıkları yoğun talep üzerine işyerinin bir katını tamamen Ayakkabı çeşitleri için planladıklarına vurgu yapan Recep Canıtez,  “Bu mutlu günümde yanımda olan esnaf kardeşlerime, bu açılışa katılan, yanımızda olan kıymetli Niğde halkına yürekten teşekkürlerimi saygılarımı sunuyorum” dedi.
 
Canıtez Giyim ve Spor Ayakkabı Mağazası’nın yenilenen yüzü ile gerçekleştirilen açılış töreninde kurdele kesimin ardından pasta kesimi yapılarak konuklara ikram edildi.

 
 
Editör: TE Bilişim