Calmio Süt A.Ş Ankara Kızılcahamam Asya Termal Otelde Düzenlenen TÜMSİAD 6. Genel İstişare Toplantısına katıldı.

 

 Firmalara ayrılan stantlarda ürünlerini sergileyen Calmio Süt A.Ş. protokol ve katılımcılar tarafında yoğun ilgi gördü. Calmio Süt A.Ş. Standını ayrı ayrı ziyaret eden  Avrupa birliğinden sorumlu Bakan Egemen Bağış, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Somali Milletvekili Mohamud M.Yahya ve TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert standa büyük bir ilgi gösterdi. Kendirli Grup ve Calmio markası ve bir birinden özel '' Doğal Yoğurt, Kaşar, Beyaz peynir, Dil, Çeçil, Örgü,Lavaş peynirlerini, Ayran,Tereyağı, Lor, Krem Peynir ürünlerini çok beğendiklerini ifade ettiler.

 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın  Calmio standına ilgisi çok daha özeldi. Sağlık Bakanı Akdağ; Kendilerinin de süt ürünleri üzerine bir aile şirketi olduğunu belirterek akademisyenliğinin öncesinde bu şirketin başında olduğunu sektörü iyi bildiğini belirtti. Ürünleri tek tek tadan Akdağ ürünleri çok beğendi ve tesis hakkında bilgi aldı.

Türkiye'nin her İlinden gelen yaklaşık 2000 seçkin kişinin yanı sıra Avrupa'nın bir çok ülkesinden ve Somali'den gelen Milletvekilleri, işadamları ve 20 Ülkeden  temsilciler tarafından  3 gün boyunca Calmio standı yoğun ilgi ile karşılandı ve Calmio markasının bayi ağına katılmak isteyen firmalar bu taleplerini KENDİRLİ GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Esat KENDİRLİ’ye ilettiler.

Bu tanışma ile Niğde den doğan Calmio Markası ülke genelindeki organizasyonunu tamamlama ve Yurt Dışına birçok ülkeye ihracat yapma şansı yakaladı. Bu etkinlikte Tümsiad Niğde Şubesi Yönetim Kurulu Niğde'mizin tarihi ve kültürel özelliklerini misafirlere anlatarak şehrimize davet ettiler. KENDİRLİ GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Esat KENDİRLİ Tümsiad Niğde İl Başkanı Gülali YILDIRIMA ve Yönetim Kuruluna bu başarılı etkinlikten dolayı teşekkür etti ve Bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.









Editör: TE Bilişim