27 Nisan - 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara Bor Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen bir programla yaklaşık 50 Oda üyesi bu önemli programa Davetli  olarak katıldı.
 

Dâhi GEDİK / Editör ÖZEL

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 34.'sü düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Almanya Federal Cumhuriyeti İmar Bakanı Dr. Peter Ramsauer ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş tarafından sektör liderlerinin katıldığı törenle açıldı.
Fuar; "Türkiye'nin de içinde bulunduğu Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı" olma özelliğini taşıyor.
Fuarın açılında konuşan Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Türk yapı sektörünün uluslararası alanda tanıtımına, sektörün ilişkilerinin geliştirilmesine katkı sağlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'un köklerinin 34 sene öncesine dayandığına dikkat çekerek, "Doğan Hasol Hocamızın o günkü öngörüsünü bir defa daha takdir edilmesi gerektiğini huzurlarınızda ifade etmek istiyorum" dedi.
 fotoğrafların üzerine fare ile tıklayarak büyültebilirsiniz, ok tuşu ile diğerlerine geçebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim