Bor Belediyesi Kapalı Modern Pazar yerine 2. Etabın yapım çalışmalarına devam ediliyor.  Pazarın bir bölümüne  Sosyete Pazarı da kurulacak.
 
Geçtiğimiz günlerde Bor’da yurt çapında adıyla ün salmış meşhur Bor Pazarı 1. Etap Kapalı Pazar alanı tamamlanmış, halkın talepleri doğrultusunda; Bor Belediyesi yeni 2. Etap Kapalı Pazar alanı için temel kazı ve inşasını başlattı.
 
Meşhur Salı Pazarı alanında 1.512 m2 olacak olan 2. Etap kapalı Pazar alanı kısa zaman içerisinde inşası tamamlanacak ve halkın hizmetine kazandırılacak
 
Meşhur Bor Salı Pazarında vatandaşların ve pazarcı esnafların kolay alış verişlerini sağlaması ile birlikte Pazar harici diğer günlerde değişik sergi ve etkinliklere cevap verecek olan kapalı alanlarda çarşı içerisindeki araçların burada park sorununun halledilebileceği de belirtildi.
 
Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “Bor kentimizin daha yaşanabilir hale getirilmesi yönün de belediyemiz imkânlarını en iyi şekilde halkımızın talepleri doğrultusunda yerine getirmeyi amaçladık. Belediyemizde insan odaklı hizmette sınır tanımıyoruz. İnşallah 2. Etap Kapalı Pazar alanı yerini tamamladığımızda büyük kentlerde olduğu gibi haftanın belirli günü Sosyete Pazarını da burada Bor’lulara kazandırmış olacağız” dedi    











Editör: TE Bilişim