Bor Pancar Kooperatifi DenizBank ile imzaladığı protokol sayesinde mazotu, yemi, ve gübreyi faizsiz satın alma şansını yakaladı.
 
          DenizBank yetkilileri dün Grand Otel’de 52 Belediye Başkanının katılımı ile gerçekleştirilen kamu finansmanı konusunda yapılan toplantının ardından Bor Pancar Kooperatifi’ni ziyaret ederek, protokol imzaladı.
 
       Niğde Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, gerçekleştirilen toplantıda “Bölgemizde 30’a aşkın şube ile çiftçilerimize hizmet vermeye gayret ediyoruz” dedi.
 
    Bor Pancar Kooperatifi Başkanı Orhan Baykal, DenizBank yetkilileri ile yaptığı görüşmede Bor Pancar Kooperatifi’nin geniş çaplı, 48 bin üyesi olan mazot, yem ve boru gibi malzemeleri kredi kartı ile temin eden bir çiftçi kuruluşu olduğunu söyledi. Baykal, “DenizBank ile birlikte aramızda imzalanan protokol ile çiftçi kardeşlerimize çiftçi kartı dağıtacağız. DenizBank’a yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.
 
       Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, “Bölgemizde 30’u aşkın şube ile çiftçilerimize hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bankamız Türkiye’de özel bankalar arasında ilk altı bankanın arasında bulunuyor. Dünya’da ilk olan üretici kartı, birçok araştırma neticesinde tüm çiftçilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlandı. Üreticimiz mahsullerinin satış tarihinde bankaya olan borçlarını ödeyecekler. Yılda bir kere gelerek borçlarını ödeyecekler. Birçok üretici firma, mazotunu, yemini, gübresini faizsiz satma şansı buluyorlar. DenizBank’a bölgemizde kayıtlı 400 bini aşkın kayıtlı çiftçimiz var. Hepsine ulaşmaya çalışıyoruz. Bor Pancar Kooperatifi bizim için büyük önem arz ediyor. Ben Pancar Kooperatifi ile yapacağımız protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
 
Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi


Editör: TE Bilişim