Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetiminden yapılan açıklama da; Bölgemiz tahsis doluluğunu %99’a ulaşmasıyla yatırım taleplerine cevap verilebilmesi adına 3. Genişleme alanı için Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı’nın komisyon kurulu başkanlığında yer seçimi toplantısı gerçekleştirildi.

20 Ocak 2022 saat 10:00’da Bor Karma Ve Deri İhtisas OSB Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya katılan kurumlarından olumlu görüşleri alınarak 680 Hektar alanda yatırım alanı oluşturulmasının mutabakatına varıldı.

Sürecin tamamlanmasının akabinde öncelikli yatırım sürecine dahil edilerek en kısa sürede değerli yatırımcılarımıza yatırım alanları sağlanacaktır.

Memleketimize yeni istihdam alanlarının açılması için atılan bu adımda ortak mutabakat sağlayan Sayın Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerine, Bor Belediye Başkanımıza, Niğde İl Özel İdaresi’ne, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüze, Kültür Ve Turizm İl Müdürlüğümüze, İl Sağlık Müdürlüğümüze, San. Ve Teknoloji İl Müdürlüğümüze, Niğde Müze Müdürlüğümüze, Teiaş 11. Bölge Müdürlüğümüze, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze, Ahiler Kalkınma Ajansı Niğde Ofisine, Medaş Bor İşletme Müdürlüğümüze, Botaş İşletme Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi bildiririz" denildi. 

Erhan Adem, Niğde'de mera alanının JES projesi için kullanılmasını eleştirdi Erhan Adem, Niğde'de mera alanının JES projesi için kullanılmasını eleştirdi

Editör: TE Bilişim