Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda mevcut başkan Muhtarem Hızar yeniden seçildi.

Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 65’inci olağan genel kurul toplantısı yoğun katılım ile yapıldı. Gerçekleştirilen genel kurulda yapılan seçimlerde mevcut başkan Muhterem Hızar yeniden Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koofperatifi başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Genel Kurulun ardından esnaflara teşekkür eden Başkan Muhterem Hızar, yapılan genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzun vatanımıza milletimize ve saygıdeğer ortaklarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bor esnafına hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Bizleri bu göreve yeniden layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Et ve Süt Kurumu Ete % 25, Çiğ Süte % 8,5 Zam Yaptı Et ve Süt Kurumu Ete % 25, Çiğ Süte % 8,5 Zam Yaptı

Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ilçemiz esnafına elimizden geldiği kadarıyla en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Amacımız Bor ilçemize ve Bor esnafımıza katma değer kazandırmak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim