Bor Ayakkabıcılar ve Dericiler Kooperatifi  Genel Kurulu yapıldı

 

Bor İlçesinde faaliyet gösteren 25 dericiden oluşan BOR AYDER (ayakkabıcılar ve dericiler kooperatifi) genel kurulu BOR Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı.



Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emrah Çalapkulu'nun başkanlığını yaptığı kooperatifin genel kurulu  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden gelen denetçiler nezdinde , görüş alış verişinde bulunarak yapıldı.



Bor TSO başkanı Emrah Çalapkulu; '' Bilindiği üzere eski dabakhane deki imalathaneleri taşımak için geliştirdiğimiz Küçük sanayi sitesi projemizde arsa alımı için ,  son aşamaya geldik . Parselasyon işlemleri tamamlandı . Alım için  belli bir süreci geçirmeliyiz. Alım yapılır yapılmaz Niğde Milletvekillerimizle Teknoloji ve Sanayi Bakanlığının kapısını çalacağız'' dedi .


Çalapkulu, dabakhanenin artık ekonomik ömrünü tamamladığını ticarette ve imalat sanayinde büyümek isteyen esnaflarımızın eski dabakhane den çıkması gerektiğini belirtti ve “kapasite artırmak isteyen işletmelerin, çalışanın da psikolojisini düşünerek, sıhhi bir ortamda çalışması için Küçük Sanayi Sitesi projemize destek istiyoruz”  dedi.






Editör: TE Bilişim