Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi aylık olağan toplantısı Niğde Valisi Alim Barut başkanlığında gerçekleştirildi.




Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Niğde Valisi Alim Barut , Zonda Firma temsilcisi Jing Song , Bor Kaymakamı Muammer Balcı , Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Turgut , Bor Karma Organize Sanayi Bölge Müdürü Yavuz Kavaklıoğlu ve Bor Kaymakam Refiği Muhammet  Salih Koç katıldı.


Toplantıda gündeme ilişkin maddeler konuşulup karara bağlanırken , Zonda Firma Temsilcisi   Jing Song , Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu , yapılacak olan yatırımın son durumu ve gelişmeleri  hakkında bilgilendirdi. Ayrıca daha önce Çin’li yatırımcılar için tahsisi yapılan  arazinin yer konumu ve  durumu hususunda Zonda Firma Temsilcisi Jing Song’a bilgiler sunuldu.


Çin’li yatırımcıların sürekli olarak ilçeye gelmesini  , iyi ilişkiler sonucunda ortaya çıktığını belirten Bor Karma Organize Sanayi Bölge Müdürü Yavuz Kavaklıoğlu , Organize Sanayi Bölgemize Çin’li yatırımcılardan büyük ilgi ve alaka var. Daha önce Sayın Valimiz Alim Barut başkanlığında Çin’e giderek ilçemize yapılacak olan yatırım konusunda birtakım temaslarda bulunmuştuk. Bunun  hemen akabinde Çin’li İş adamları ilçemize gelmişlerdi. Kısaca şöyle açıklamak gerekirse yatırımın merkezi olmak istiyoruz. Umuyorum bundan sonrakİ süreçte bu sıcak ilişkiler dahada artarak devam eder ve Niğde için en iyisi ve hayırlısı ne ise o olur dedi.


Editör: TE Bilişim