Niğde Belediyesi Mesleki Eğitim Kurslarına devam ediyor. Niğde Belediyesi daha öncede Web Tasarım Kursu, Bilgisayarlı Ön Muhasebe Kursu, KOSGEB Girişimcilik Kursu, Takı Tasarım Kursu, Ebru Kursları açmıştı.
 
Düzenlemiş olduğu mesleki eğitim kursları sayesinde Niğde’de faaliyet gösteren işletmeler Belediye bünyesinde NİĞMEK’in yetiştirdiği kursiyerlerden, nitelikli eleman talep ediyor.
 
Niğde Belediyesi ise buna bağlı olarak gelen talepler doğrultusunda en çok talep edilen alanlarda mesleki eğitim kurslarını açmaya devam ediyor.
 
Niğde Belediyesi 01.06.2011 tarihinde başlayacak ve 25kişinin eğitileceği, kurs süresi boyunca kursiyerlere günlük 15 TL. verilecek.
 
Başarılı olan kursiyerlerin %25’inin istihdam edileceği, Bilgisayarlı Ön Muhasebe Kursumuz açılıyor.
 
320 saatlik eğitim Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Laboratuarında, Niğde Üniversitesi, Öğretim görevlisi Aytekin Kaya tarafından verilecek olup 26.07.2011 tarihinde sona erecektir.
 
Kursa katılmak isteyen, kursiyer adaylarının 30 Mayıs 2011 Pazartesi günü saat 09.00’da, İş Kur İl Müdürlüğünde, Niğde Belediyesi tarafından yapılacak olan seçmelere katılması gerekiyor.
 
Başvuruların ön eleme ile değerlendirileceği Bilgisayarlı Ön Muhasebe kursu 1 Haziran 2011 Çarşamba günü başlayacak.


Editör: TE Bilişim