15 Şubat Pazar günü gerçekleşen seçimlerde tekrar Ziraat Odası Başkanı seçilen Veli Kenar, mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu müdürü İhsaniye Özipek’ten aldı.


Niğde Adliyesi'ne dün gelerek mazbatasını alan Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar "Yönetim Kurulu üyeleri ile daha başarılı çalışmalar yapmak üzere mazbatamızı aldık, İnşallah Niğde’miz ve Niğdeli çiftçilerimiz için hayırlı olur. Yönetimimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız artarak devam edecektir." dedi

 Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Niğde Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu seçimlerinden ikinci kez zaferle çıkan veli Kenar Seçimde kendisine destek vererek bu göreve getiren çiftçilerin temsilcisi tüm delegelere teşekkür etti.

Bu bayrak yarışında göreve kaldıkları yerden devam edeceğini ve çiftçilere için en güzel hizmeti sunacaklarını belirten Başkan Kenar;  Yapılan seçimde 4 aday olarak yarıştık, Allah bu görevi yeniden bize nasip etti. Çiftçilerimize daha güzel hizmet etmek ve onlar için gayret göstermek için çok sevinçli ve mutluyuz. Bundan sonra çok çalışacak, çok hizmet edecek ve ayrıştıran değil de birleştiren olacağız” dedi.


Editör: TE Bilişim