Niğde Bakkallar ve Bayiler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Göktepe’den kısıtlamalara sert tepki geldi. Kısıtlamaların gelmesinin ardından Niğde Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Şinasi Göktepe açıklamalarda bulundu. Başkan Göktepe Yaptığı açıklamada şu İfadelere yer verdi: ‘‘Bu ne yaman çelişki. Antep fıstığı satabilirsin ama alkolle satarsan virüs bulaşıyor. Çikolata, kek, bisküvi satabilirsin ama alkolle satarsan virüs bulaşıyor. Bırakın artık virüsü açlık bulaşıyor.On binlerce Tekel Bayii Esnafı kaderlerine terk edildi. Kanunen tanıdığın esnaf grubunu yine kanunlarla açlığa itiyorsunuz" dedi. 

BİZLERİN EKMEĞİ HER TÜRLÜ SİYASETTEN ÜSTÜNDÜR

Şinasi Göktepe açıklamasının devamında; O zaman Vergi, Ssk, Bağkur, Stopaj, Kira yardımı, Hibe kredi yardımlarını yapacaksınız ondan sonra kapatacaksınız. Siz kapattım diyorsunuz da bu esnafın çocukları, kardeşleri, yaşlı anne babaları ne yapacak. Elektrik devam, Su devam, Doğalgaz devam, Muhasebe devam, Çalışan ücretleri devam, Vergiler devam, Krediler devam, Sigortalar devam.’’ dedi.

Bizlerin ekmeği her türlü siyasetten üstündür diyen Başkan Göktepe, ‘‘Esnafın mağduriyetini görmezden gelip çaresizliğe itmek tamamı ile kabul edilemez bir durumdur. Hastalıktan ölmeyen açlıktan ve stresten ölecektir. Niğde Bakkal ve Bayiler Odası olarak bütün Anayasal Haklarımız için sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Mağdur edilen bir esnaf gurubu değil sadece onların eve ekmek getirmesini bekleyen on binlerce insanın sonu demektir.’’ diyerek tepkisini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim