Atabey Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat firmasının kurucusu Mehmet Ali Uzun, Niğde’de ilk defa yapılan hediyeli konut satışına başladı. 

Haber-Video: Yasin YURTMEN

Atabey Gayrimenkul  Yatırım ve İnşaat firması kurucusu Mehmet Ali Uzun, Konut sektöründe farklı bir konumlandırma maksadıyla yola çıktıklarını, firmaların amacının herkesin konut sahibi olabilmesi için projeler geliştirdiğini belirttiği açıklamasında firmaları hakkında da bilgi verdi.  

 

AMACIMIZ KONUT SEKTERÜNDE FARKLI KONUMLANDIRMA 

Mehmet Ali Uzun; 2013 yılında kurulan firmamız Mersin ve Niğde’de faaliyet gösteriyoruz. Konut sektöründe farklı bir konumlandırma maksadıyla yola çıktık. Birinci maksadımız herkesin konut sahibi olabilmesi için projeler geliştirmektir. Buna göre 4 projemiz devam ediyor. Şuanda bir tanesi bitmek üzere, bir tanesi telsim edildi diğer iki tanesi de önümüzdeki 5 ay içerisinde teslim edilecek” dedi.

 

LÜKS KONUT,  LÜKS MERCEDES OTOMOBİL ŞANSI 

Atabey Gayrimenkul Yatrım ve İnşaat firması kurucusu Mehmet Ali Uzun, yeni inşaat projelerinin tanıtımı ve hediyeli satışları ile ilgili yaptığı açıklama da; ”Bugün burada yeni bir projenin tanıtımı için bulunuyoruz. Burası 104 dairelik iki bloklu site şeklinde bir proje. Bu projenin özelliği lüksün daha kolay satın alınabileceğini göstermek insanlara, tabi bununla beraber teveccüh gösterip bizden daire alan müşterilerimize bir hediye vermek. Onları onure etmek. Bu maksatla bu 104 dairelik projemizden daire alan müşterilerimizden bir tanesine kura ile bir Mercedes otomobil hediye edeceğiz” dedi.

 

AYLIK, BİN 500 LİRA TAKSİTLE KONUT 

Firma kurucusu Mehmet Ali Uzun; Bu Niğde’de bu bir ilk olacak. Sadece kendimiz kazanalım bunu paylaşmayalım diye düşünmüyoruz. Her işimizde olduğu gibi, gerek ustalarımız ile gerek müşterilerimiz ile gerekse Niğde’deki esnaflarla kazandıklarımızı paylaşalım istiyoruz. Bunun bir göstergesi olarak da bir müşterimize Mercedes bir otomobil hediye edeceğiz. Kampanya süremiz Ocak ayında başlayıp Mayıs 2015 de sona erecek. Bu süre içerisinde sözleşmesini yapıp bizden bağlantısını yapan üyelerimiz çekiliş hakkı kazanacaklar. Haziran ayında kurayı çekip aracımızı teslim edeceğiz. Aracımızı teslim tarihimiz Ramazan Bayramından iki gün önce olacak. Ramazan Bayramında talihlimiz çifte bayram yapmış olacak. Dairelerimizin de teslimi iki yıl, proje süremiz iki yıl sürecek. Ödeme planlarımız da yine bu inşaat sürecine yaygın olarak hazırladık. 40 – 45 bin liralık peşinatlar ile herkesin ödeme gücünü zorlamayacak bir biçimde 2015 yılı için aylık 1.500 Türk Lirası taksitlerle müşterilerimize bir konut sahibi olma imkanı sunuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.  

Editör: TE Bilişim