Her yıl, TÜMSİAD’ın yıl içerisindeki faaliyetleri ile ilgili istişarelerde bulunmak, Şubelerin mevcut problem ve sıkıntıları hakkında çözüm önerileri üretmek, yapılacak olan yeni çalışmalar üzerinde tartışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere periyodik olarak düzenlenen Şube Başkanları toplantısının on altıncısı İstanbul By Otel’de gerçekleşti. Toplantıya, TÜMSİAD Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve Türkiye’de bulunan Niğde`nin de aralarında bulunduğu 52 Şube Başkanları katıldılar.



Toplantı, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert’in açılış konuşmaları ile başladı. Dr. Sert’in ardından TÜMSİAD Divan Kurulu Üyeleri konuşmalarını yaptılar. Dr. Sert yaptığı konuşmasında, TÜMSİAD’ın çalışmalarının yurtiçi ile sınırlı kalmayıp, yurtdışında da birçok noktada gerçekleştiğini, 2023 olarak belirlenen hedefin hükümet hedefi olmaktan çıkıp TÜMSİAD’ın da hedefi haline geldiğini, kurumsallık olgusunun önemi ve sahip çıkılması gereken bir değer olduğu gibi konulara değindi. TÜMSİAD’ın kurulduğu günden bugüne kısa zamanda birçok başarıya imza attığını vurgulayan Dr. Sert sözlerine şöyle devam etti, “Genel Başkan olduğum ilk yıllarda Şube Başkanları Toplantısını küçük bir oda da yapıyorduk. Fakat bugün hamdolsun 200 kişilik salona sığmaz olduk. Ekibimiz her geçen gün hızla büyüyor. Hızla büyüme ile beraber farklı başarılara da imza atıyoruz. Fakat ben burada önemli olanı vurgulamak istiyorum. Başarı beraberlik ile gelir, birlik ile gelir, samimiyet ile gelir, hizmet inancı ile gelir ve bütün bunlarda sizlerde var. Hepinizi canı gönülden tebrik ve takdir ediyorum.”

Niğde TÜMSİAD`ı Temsilen Toplantıya Başkan Yardımcılarından  A. Cemil ARICAN Başkan Vekili olarak katıldı. ARICAN toplantının çok verimli geçtiğini, Niğde için yeni hedefler belirlediklerini ve bu hedefler doğrultusunda Niğde’yi hakkettiği yere taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim