Ahiler Kalkınma Ajansı 24 Haziran 2013 tarihinde 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı ve 1 Temmuz 2013 tarihinde ilan ettiği 2013 Yılı Teknik Destek Programı’nın ayrıntılarını potansiyel başvuru sahiplerine anlatmak amacıyla Niğde’de tanıtım toplantısı yaptı.


Program ilanlarını takiben, şeffaflık, eşit muamele, tam rekabet koşullarının sağlanması ve potansiyel başvuru sahiplerinin söz konusu programlar ili ilgili olarak bilgilendirilmelerini amaçlayan toplantı Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı Niğde Valisi Âlim Barut, Ahiler Kalkınma ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız, Ajans personeli, Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından yönetici ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AHİKA Genel Sekreteri Yıldız’ın konuşmasından sonra Vali Âlim Barut katılımcıların göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek; “Güzel projeler getirmeleri halinde bundan hem kurum olarak, hem Niğde, hem de Türkiye kazançlı çıkacaktır” dedi.

Sonrasında AHİKA Program Yönetim Birimi Başkanı Ramazan Özdemir Doğrudan Faaliyet Desteği hakkında sunum yaptıktan sonra, Program Yönetim Birimi Uzmanı Mustafa Çelebi Teknik Destek Programının ayrıntılarını katılımcılara anlattı. Akabinde katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.





Editör: TE Bilişim