Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde faaliyet gösteren Ahiler Kalkınma Ajansı söz konusu illerde paydaşların Ajans’a daha kolay ulaşabilmeleri, yüzyüze yardım ve bilgi alabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

 

AHİKA Kırıkkale Yatırım ve Destek Ofisi’nin bir süre önce Kırıkkale Valiliği binasından, Yenidoğan Mahallesi, Osman Tiryaki Caddesi Kutay İş Merkezi’ne taşınmasının ardından AHİKA Aksaray Yatırım Destek Ofisi de yeni yerine taşındı. AHİKA Yatırım Destek Ofisi’nin yeni yeri Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın kısa bir süre önce, Otogar yolu üzeri, Hacılar Harmanı Mah.5. Bulvar No:53/1 adresinde hizmete açılan yeni binasının giriş katı olarak belirlendi.

 

Ahiler Yatırım Destek Ofisi’ni yeni yerinde ziyaret eden Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş  yaptığı açıklamada; “İlimizde her geçen gün sayısı artmakta olan sanayi kuruluşlarımız kadar yatırım yapmayı düşünenvatandaşlarımız da bulunmaktadır.Ülkemizin teşvik kanununda ve yatırım olanaklarında sağlamış olduğu kolaylıklar ile birlikte bu sayılar artmaya devam ediyor.Bu nedenle yatırımcılarımızı tek bir çatı altında bütün hizmetlerden faydalandırmak adına,Ajansımızla birlikte yeni hizmet binamızda yatırımcılara en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız.Ben, Ahiler Yatırım Destek Ofisine, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamıza hoş geldiler diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi Ahiler Kalkınma Ajansı’nın mevzuattan kaynaklanan görevlerinin yanı sıra her ilde bulunan Yatırım Destek Ofislerimizin teşvik sistemi ile sorumlulukları da var. Bu nedenle paydaşlarımıza ve yatırımcılarımıza yakın olmanın faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu yakınlığı sağlamak ve daha kullanışlı ve modernmekanlardahizmet vermek amacıyla çalışmalarımız sürüyor. Ben de yatırım destek ofisimizin yeni yerinde daha verimli olacağını düşünüyor, hayırlı olsun diyorum.”

 

AHİKA Aksaray Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Lutfi Altunsu ve Uzman Resul Olcarise yatırımcı ve paydaşlara daha yakın olabilecekleri bir yerde hizmet verecek olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.






Editör: TE Bilişim