Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu güne Türkiye’nin birçok reformlar, yatırımlar, büyük projeler ve hizmetlerle tanıştığını vurgulayan Gültekin, Niğde’ye son 18 yılda 21.99 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

“Niğde’mize 18 yılda 21,99 milyar TL yatırım gerçekleştirdik”

Gültekin: “AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde millete efendi değil, hizmetkâr olmaya geldiklerini vurgulayarak, hizmetlerimize hız kesmeden devam devam ediyoruz. Sadece Niğde’mize eğitimden sağlığa, spordan altyapıya kadar pek çok alanda son 18 yılda toplamda 21,99 milyar TL tutarında yatırım gerçekleştirdik ve yatırımlarımız hız kesmeden artarak devam etmektedir” diye konuştu.

“Milletimize hizmet etmek bizim için şereftir”

“Biz siyaseti başkaları gibi ülke ve millet düşmanlarına şirinlik için değil can borcumuz olan aziz milletimize hizmet etmek için yapıyoruz. Türkiye’nin bugüne kadar vesayet odaklarından terör örgütlerine, darbecilerden uluslararası güçlere kadar çok farklı kesimlerin saldırılarına maruz kaldıklarını belirten Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda hiç kimse bize engel olamayacak, önümüze çıkan tüm engelleri aşacağız dedi.

Niğde’ye 21,99 milyar TL yatırım yapıldı.

Niğde’ye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Gültekin, “Niğde’ye Milli Eğitim Alanında 372,42 milyon TL, Sağlık alanında 637,7 milyon TL, Gençlik ve Spor alanında 822 milyon TL, Ulaştırma ve Altyapı alanında 9,4 milyar TL, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler alanında 2,2 milyar TL, Çevre ve Şehircilik alanında 4,5 milyar TL, Sanayi ve Teknoloji alanında 418,5 milyon TL, Adalet alanında 139,47 milyon TL, Kültür ve Turizm alanında 69 milyon TL, Tarım ve Orman alanında 2 milyar TL, Enerji ve tabi kaynaklar alanında 818,9 milyon TL olmak üzere toplam 21,99 Milyar TL’lik yatırım yapıldığını belirtti.

Bu yatırımların Niğde için yeterli olmadığını belirten Gültekin: “ Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde ülkemiz ve Niğde’miz için hizmet etmeye, eser kazandırmaya gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi

Editör: TE Bilişim