Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu’nu tanıtmak, üniversitemiz ile ilgili öğrencileri bilgilendirmek ve Tercih sürecinde öğrencilerin en doğru tercihi yapmalarına yardımcı olmak amacıyla ilimizde faaliyet gösteren iki dershanede Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu tarafından bir dizi tanıtım etkinliği düzenlendi.

 

2012 - 2013 eğitim öğretim yılında üniversiteli olacak adayların en doğru tercihi yapmalarına yardımcı olarak üniversitemizle ilgili bilgi vermek ve Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik ve Ebelik Bölümlerini tanıtmak amacıyla açılan stantta Araştırma Görevlileri Yağmur Sezer Efe, Züleyha Kılıç, Burcu Tuncer ve Gökçe Aslan tarafından öğrencilere bilgi verildi, sorular cevaplandırıldı.

 

Öğretim elemanlarının bilgilendirme ve yönlendirmeleri doğrultusunda gelecekteki kariyerlerini tayin edecek tercihlerinde daha bilinçli davranarak, ilgi ve yeteneklerine göre meslek seçimi yapabileceklerini belirten öğrenciler yapılan bu tanıtım çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Tercih aşamasındaki öğrencilere seminer verilen tanıtım esnasında Niğde Üniversitesi tanıtım çantaları da hediye edildi.

 

2012 LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından zorlu ve önemli bir süreçten geçen üniversite adayları, 3 Ağustos 2012’de sona erecek olan 2012 ÖSYS tercih dönemi süresince Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri’nden yardım ve destek alabilecekler.

 

Editör: TE Bilişim