Niğde Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. 14 aydır sürdürdüğü görevini Milli Eğitim Bakanlığı’nın görevlendirmeleri sona erdirmesi nedeniyle kadrosunun bulunduğu Mardin’de sürdüreceğini belirten Eser, “Görevim süresince bizlere devamlı destek veren başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm kişi ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum, Niğde’yi hiç unutmayacağım” diye konuştu.
 
6 Temmuz 2010 tarihinde başladığı Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden bugün itibariyle ayrıldığını belirten Eser, “14 aydır sürdürdüğüm İl Milli Eğitim Müdürlüğüm süresince, değerli meslektaşlarım ve mesai arkadaşlarımla el birliği ve gönül birliği içerisinde ekip çalışması yapma gayretinde oldum. Göreve geldiğimde Niğde’nin eğitimindeki başarısını sevinçle müşahede etmiştim. Şimdi de Niğde eğitimini aynı başarı ile teslim etmenin gururunu yaşıyorum. Bir tesadüf olmayıp planlı ve programlı bir çalışmanın sonucu olan bu başarının bundan sonra da devam ettirileceğine inancım tamdır” dedi.
 
“Niğde ile gönül bağımız sürecek”
Görev yaptığı 14 ay boyunca Niğde’yi çok sevdiğini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Niğde ile gönül bağının devamlı olarak süreceğini ifade etti. Milli Eğitim Camiasına, okul ve kurumların yöneticilerine, yönetici ve öğretmenlere, öğrencilere ve ailelerine seslenen Eser, sözlerini şu şekilde tamamladı:
 
“Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin çok sevdiğim şu mısraları ile veda etmek istiyorum:

Hak şerleri hayr eyler
Sanma ki gayr eyler
Ârif onu seyr eyler
Görelim Mevlam neyler
Neylerse güzel eyler’
Niğde’ye Allah’a ısmarladık…”



 


Editör: TE Bilişim